Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam 307 s tymto motorom nejake 2 mesiace...ma to FAP, ide to celkom slusne, zere to aj travu pri ceste ked tomu slapem :D ale inak parada...mam na tom nalietane asi 4tkm od kupy, priemerna spotreba 6,7 podla PP..nieje problem jazdit za 8l/100km...pod 6 som sa este nedostal, ajked som sa nejako moc nesnazil :D

bol dost problem najst 307 s tymto motorom nestocenu a v dobrom stave, takze skor ako to kupis daj overit VIN a auto chod pozret s niekym kto sa v tom dobre vyzna a najlepsie by bolo aj s diagnostikou

Odesláno

právě jsem mu volal, zítra se na to pojedu se švagrem podívat, bohužel nemám někoho kdo by se vyznal nebo tak:myslim , jinak je to prej dovezene z italie, no a i když bych hodil VINko sem na forum co jde z toho poznat?

Odesláno

ci to ma skutocne servisnu historiu...je pekne ze to ma servisku, lenze tu zozenes za par supiek hocikde..ja mam tiez servisku, mam aj overene VIN, nasiel som na aute nejake nalepky a stitky s datumami a km kedy co bolo menene a stale nejako neverim tym km co su na tacho :D

Odesláno

tak na tacho mam 128tkm a nejake drobne a pri kupe ked som pozeral cez dia tak mal este odhadovanu zivotnost 200tkm, keby nemam zvysenu spotrebu pri regeneracii FAPu tak ani neviem ze ho mam, no kazdopadne v blizkej dobe pojde prec preventivne a koli spotrebe a mozno pride jemny chip

[upravil dne 27/12/11 14:08 od shark734]

Odesláno

Nevypadá to špatně, ale chtělo by to mnohem víc fotek. Jinak s tímhle motorem mám na posledních 4tis km s 407 6,2 a to jsou z poloviny najeté ve městě a občas se nechám unést ;)

Odesláno

mě spíš zajíma co převodovka netrpí ta 6kvaltová ? od jednoho jsem slyšel že ty převodovky často odchazejí ale mohla to byt nahoda na blbý kus, každpoadně zítra se jedu jen podívat a projet to vezmu si VIN, které potom hodím sem na forum..a nemám to ani daleko asi 50 km

Odesláno
Dobře ti tak :D:D:D

A tohle mám brát jako jak ??:D

Samozřejmě v dobrém, já neměl nikdy stejnou značku auto 2x po sobě. Nicméně po 406 jsem koupil 407 komu není rady tomu není pomoci :papa

Každopádně ať slouží, vypadá doře !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...