DanHal Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 Odkud by bylo nejlepší dovést do dveří stálých 12V? potřebuju to na LEDky,takže aby to svítilo po rozsvícení světel a abych to nemusel tahat přes celý auto...ve dveřích mam jenom kabely od centrálu a repra... Citovat
ChouLu Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 myslíš osvětlil kliky? pokud se nepletu tak v jednom vodiči je stálé napětí, jelikož přes to se identifikuje, že jsou zavřené dveře Citovat
DanHal Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 jo, na kliky se chystam už od podzimu takže z centrálu by se to dalo sebrat? nevíš náhodou kterej to je drát? a nesvítilo by to pořád? mě to stačí jen se světlama.. [upravil dne 26/12/11 23:17 od DanHal] Citovat
ChouLu Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 ted si me zaskocil s tim svicenim porad no cece to ted nevim ale zejtra se na to juknu a reknu Citovat
DanHal Odesláno 26. prosinec 2011 Autor Odesláno 26. prosinec 2011 díky... kdyby to náhodou nevyšlo tak co ještě připadá v úvahu? Citovat
ChouLu Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 chytnout se z kabelu u BSI ktere spina rele na parkovacky a pichnout to tam Citovat
kennax Odesláno 28. prosinec 2011 Odesláno 28. prosinec 2011 Máte nějaký fígl, jak protáhnout z palubky do těch dveří drát ? Ne že bych byl zcela levej, ale nemůžu to přes ten spojovací krk dostat. A když už jsem to nakousl, kudy se dostat z palubky do motorového prostoru? [upravil dne 28/12/11 23:34 od kennax] Citovat
ChouLu Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 z palubky do dveri to taham pres svareci drat na autogen poradne omotam izolackou a protahnu to bez problému Danhal: sry jeste sem se k tomu nedostal, snad dnes Citovat
Tom_206 Odesláno 29. prosinec 2011 Odesláno 29. prosinec 2011 Máte nějaký fígl, jak protáhnout z palubky do těch dveří drát ? Ne že bych byl zcela levej, ale nemůžu to přes ten spojovací krk dostat. A když už jsem to nakousl, kudy se dostat z palubky do motorového prostoru? [upravil dne 28/12/11 23:34 od kennax] Nic bych za to nedal, že na řidičový straně pod palubkou bude průchodka. Koukni u motoru do prostoru za baterkou, určitě tam bude gumová průchodka... Edit: Tak sem se schválně podíval a za levým tlumičem je průchodka se svazkem drátů, celkem perfektně přístupná [upravil dne 29/12/11 13:31 od Tom_206] Citovat
Jersi Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 teda jsem amater, ale v případě že mam el stahovane okna tak muzu vzit napětí před vypínačem ne ? před vypímačem je stále ne ? samozřejmně s tím že jak dam klič do 2he polohy tak uz mi to bude svítit. a její spotřeba bude tak mala že motorek nejaký ubítek ani nepozná a nepojede pomaleji, či ? teda pro můj případ, DanHal asi el okna nema [upravil dne 25/1/12 21:05 od Jersi] Citovat
DanHal Odesláno 25. leden 2012 Autor Odesláno 25. leden 2012 mam elektrický okna vpředu, a chtěl jsem to vzít jako u 307 z kabelu co je podsvícení tlačítka, jenže tlačítka jsou u ručky... ale až nebude taková zima tak se na to podívam, možná by to šlo jak říkáš.. Citovat
Jersi Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 no tak to ti nijak nepomuze kdyz mas tlacitka az u rucky, kabely co jdou k motorkum budou pod proudem jen kdyz smačkneš tlacitko Citovat
georgus Odesláno 25. leden 2012 Odesláno 25. leden 2012 Tohle téma mě také zajímá, jak protáhnout kabely z vnitřku kabiny do dveří a dál? Je to tam dost na pytel. Nějaké zkušenosti? Citovat
georgus Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 \"do dveří a dál?\" kam dál ? Dit je to psaný v 10 večer Citovat
georgus Odesláno 26. leden 2012 Odesláno 26. leden 2012 Tak sem přišel na to jak protáhnout kabel do dveří. Po tom co jsem vyndal gumovou průchodku a podíval se jak to tam vypadá tak jsem zjitil že tam mam ten průchozí konektor 9 pinový plný, takže jediná šance je to prostě natáhnout vedle natvrdo nebo tam dát zvlášť konektor, takže to by bylo, prostě protáhnu kabel gumovou průchodkou a rozeberu dveře. Horší bylo natáhnout zpátky tu gumovou průchodku Furt to netěsnilo, takže jsem musel rozebrat celou odkládací skříňku a podívat se na ten konektor zevnitř, tam je plastová zásleka co drží kabel, která se dá vyloupnost a pak se ten kabel uvolní, pak se dá ven vytáhnout ten bílý plast co drží gumovou průchodku v díře a nasadit tam tu gumu a pak už jen zacvanknout a je to. V podstatě by se měla dát rovnou vyndat celá ta průchodka včetně plastu, ale mě se to podařilo vyrvat Takže pokud se vám to taky povede tak to takhle opravit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.