Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
diki,bol som u znameho v servise , motorcek je K.O. , tak momentalne mam cvaknute 2 droty kym tam nedam novy,central mi takto ide v poriadku,akurat pri manualnom otvarani mi otvori akurat vodicove dvere a druha vec nezaznamena takto otvorenie dveri ale na docasne riesenie to staci :roll

Já mám možna navazující problém s kontakty. Zámek funguje dobře- zamyka i odemyka dveře, ale nesignalizuje otevřené dveře. Bsi tedy nerozpozna otevřené dveře, světlo nesviti a ještě central zamyka sám. Pomůže nejaké promazani a nebo jiný zámek?

Odesláno

Zkus proměřit tyto piny ty ukazují jestli spíná rozpíná mikrospínač rv. 2004 bez superzamykání. To znamemá že bys potom měl hledat po drátech a nebo mezi dveřmi a sloupkem v tý spojce.

post-13779-14109630223952_thumb.jpg

[upravil dne 24/3/13 20:46 od bart.lbc]

Odesláno

...mne sa stava z casu nacas pri odomknuti vodicovych dveri a otvoreni, ze central niekolko krat (3-5x) zamkne odomkne vsetky dvere, vyzera to na taky maly chaos...ma niekto skusenost? vdaka

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak mně bohužel také začal zlobit zámek spolujezdcových dveří.:( Resp. mikrospínač signalizující otevření dveří. Začalo to zlobit už na sklonku zimy, někdy to fungovalo, někdy ne. Teď naposledy to fungovalo zhruba týden a dnes před odjezdem z práce to ještě šlo, po příjezdu už ne. Stále doufám, že to bude jen špatný kontakt v konektoru, protože kupovat nový zámek se mi zrovna moc nechce...

Odesláno
Tak mně bohužel také začal zlobit zámek spolujezdcových dveří.:( Resp. mikrospínač signalizující otevření dveří. Začalo to zlobit už na sklonku zimy, někdy to fungovalo, někdy ne. Teď naposledy to fungovalo zhruba týden a dnes před odjezdem z práce to ještě šlo, po příjezdu už ne. Stále doufám, že to bude jen špatný kontakt v konektoru, protože kupovat nový zámek se mi zrovna moc nechce...

...ja som vymenil zamok, dal som z 2008ky (30€, Novotny ND) a ten je uz cely v gume obaleny a slape to, ak ti to zacne blbnut a vodice mas ok, tak len vymenit zamok. moja skusenost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...