LukasCZ Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 diki,bol som u znameho v servise , motorcek je K.O. , tak momentalne mam cvaknute 2 droty kym tam nedam novy,central mi takto ide v poriadku,akurat pri manualnom otvarani mi otvori akurat vodicove dvere a druha vec nezaznamena takto otvorenie dveri ale na docasne riesenie to staci Já mám možna navazující problém s kontakty. Zámek funguje dobře- zamyka i odemyka dveře, ale nesignalizuje otevřené dveře. Bsi tedy nerozpozna otevřené dveře, světlo nesviti a ještě central zamyka sám. Pomůže nejaké promazani a nebo jiný zámek? Citovat
bart.lbc Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Zkus proměřit tyto piny ty ukazují jestli spíná rozpíná mikrospínač rv. 2004 bez superzamykání. To znamemá že bys potom měl hledat po drátech a nebo mezi dveřmi a sloupkem v tý spojce. [upravil dne 24/3/13 20:46 od bart.lbc] Citovat
pietroKK Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 ...mne sa stava z casu nacas pri odomknuti vodicovych dveri a otvoreni, ze central niekolko krat (3-5x) zamkne odomkne vsetky dvere, vyzera to na taky maly chaos...ma niekto skusenost? vdaka Citovat
Mike407 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Tak mně bohužel také začal zlobit zámek spolujezdcových dveří. Resp. mikrospínač signalizující otevření dveří. Začalo to zlobit už na sklonku zimy, někdy to fungovalo, někdy ne. Teď naposledy to fungovalo zhruba týden a dnes před odjezdem z práce to ještě šlo, po příjezdu už ne. Stále doufám, že to bude jen špatný kontakt v konektoru, protože kupovat nový zámek se mi zrovna moc nechce... Citovat
pietroKK Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Tak mně bohužel také začal zlobit zámek spolujezdcových dveří. Resp. mikrospínač signalizující otevření dveří. Začalo to zlobit už na sklonku zimy, někdy to fungovalo, někdy ne. Teď naposledy to fungovalo zhruba týden a dnes před odjezdem z práce to ještě šlo, po příjezdu už ne. Stále doufám, že to bude jen špatný kontakt v konektoru, protože kupovat nový zámek se mi zrovna moc nechce... ...ja som vymenil zamok, dal som z 2008ky (30€, Novotny ND) a ten je uz cely v gume obaleny a slape to, ak ti to zacne blbnut a vodice mas ok, tak len vymenit zamok. moja skusenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.