Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 306 1.6 65kW XR z Ria de Žambéra - Na Cyclonech s Hankook Ventus Prime3, 18let spolu, boj s korozí...

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak na Slovensku, ale u nás :D to moc dělat nechtějí. Ptal jsem se na to i u Forda, při garančce a bylo mě to doporučeno, ale že to jejich lakovna nedělá :myslim Neznám nějakou speciální firmu. Strejda měl autolakovnu a taky to ofiko nedělal. Jen pro rodinu a přátele. Můj bývalý servisák to taky dělal a už ne. Mě to udělal známý, který má doma pro svojí zábavu dílnu i s heverem. Přišlo mě to na 2000,- ;) Určitě to jde udělat si sám. Stačí kompresor, stříkací pistole, aku vrtačka na vyvrtání dírek do prahu (ty pak zaděláš gumovou záslepkou) a kousek hadičky s tryskou na konci na vystříkání dutiny v prahu :)

Odesláno

Musíš najít někoho, kdo se tím jen baví :D Je to \"sezonní\" záležitost, dělá se to jen, když je hezky a teplo, aby auto bylo vyschlé. Věděl jsem, že se to tu řešilo a našel jsem to tady + pár stránek dál. Z Itálie bývají pěkná auta, nesolí se tam, mimo severu. Jen z velkých měst bývají odřená od skutristů :nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno

ťuťuťuťuťuuťupuufifififi farba ! :))

Epická výhra!

Mimochodom, idem na 80% na renováciu laku, možno už počas sviatkov, tak som zvedavý, či bude ako nový a predsavzal som si, že ho budem umývať len ručne, pochváliš ma ? ;)

Odesláno

Předsevzetí chválím. :super Myslíš renovaci jako komplet přeleštění? Teď sedím v garáži s autem u kamen a přikládám :D Za chvíli přijede kámoš se Xsarou a budu mu měnit výfuk. :D

Odesláno

jojo, na kompletku a nahodíme nejaký megavosk 4000 potom :)

Aj ked ma včil trošku pohneval, poněvač mi prestal tachometer ukazovat rychlost :o

myslím, že už to máte vymenené, tak sa potom pochvál, co to tam máš za komín ;)

Odesláno

Vyměněno bylo za hodinku. Jen nešel jeden šroub na sponě povolit, tak jsem ho musel uříznout flexou. :D Dával se nový, žádný tuning, ten byl teď :D Tlumič prorezlý zevnitř ven asi na pěti místech. Větší oříšek byl dostat se do osvětlení SPZky, který ani jedno nesvítilo a vyměnit žárovku vlevé parkovačce. Místo tak pro dětskou ručičku. Nakonec se vše podařilo a ráno přidám fotku z garáže. :) četl jsem, že tě zlobí rychloměr s kilometrovníkem, ale ani netuším, kde hledat :myslim

Odesláno

Nakonec i Pažout dostal dnes dárek. Už jsem musel pro benzín a tak jsem zrovna vzal plnou. Nasoukal jsem tam 57litrů :mad: Benzina Žamberk N95 36,40,- :nevim Tak šťastný a veselý. ;):papa

Odesláno

pjekné pjekné ! Ináč, vím že Xsara je vícménej to isté auto, len ináč vypadajú plechy a interiér, ale kua, nemožem í dojít na chuť, nelúbí sa mi, za to 306 je krasavica :)

Ten múj teho nakonec dostane trošku víc, ale až po novém roku, hold pozlobil tachometrem, tak musí pykat, víš jak to je ;)

Odesláno

Máš pravdu, mě ty tvary taky nikterak neoslovují :D No výpary už asi byli, jel jsem pryč a po cestě jsem chtěl vzít benzín, ale na pumpě stála cisterna a plnila nádrže, tak jsem se zeptal řidiče, jak dlouho to bude trvat a když mě řekl 30min., jsem to otočil zpět dom, páč k těm dalším pumpám po cestě nemám moc důvěru. :D

Odesláno

Jinak se blíží konec roku 2012 a tak udělám každoroční sumář, co se na autě měnilo. :)

Výměna pravého silembloku motoru, koupen a vyměněn přední nárazník za prasklý a přilepila se stříška, koupena nová baterka, opraven výfuk na sváru mezi katem a střed. dílem, vyměněny všechny čtyři tlumiče, tekoucí chladič, výměna oleje, výměna čepu řízení na pravé straně, vyměněno spodní uložení motoru, opraveno horní uložení na pravé straně a dělala se geometrie. Opět je toho dost. V březnu nás čeká STK a v létě olej. ;)

[upravil dne 29/12/12 18:38 od radim.1008]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Máme nový rok a Pažout začal opět klepat :D Tentokrát při zavření kufru. Když se s ním trošku bouchne, ozve se z pod auta zadrnčení nějakýho plechu :D Buď koš, tepelný štít nebo přepážka ve výfuku, uvidíme až pod to vlezu.

Foto: O víkendu u kámoše na chalupě. Trochu parodie na reklamu Škodovky :D Nasvícení svahu pod cestou, pro lepší požitek z bobování :D

post-39796-1410962889792_thumb.jpg

Odesláno

Přesně tak Ivko :D Koupil jsem už druhou sadu, ale jedna poklice mě předběhla v zatáčce a protijedoucí auto mě ji přejelo :D Tak jsem zbytek sundal a dvě jsem dal na vozík za auto :D

Ještě jedna zimní, ta modrá ve sněhu vypadá prostě skvěle :aut

post-39796-14109628989713_thumb.jpg

[upravil dne 20/1/13 12:35 od radim.1008]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...