Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupit či nekoupit, 306 break 1997 1.4 benzin

Recommended Posts

Odesláno

Máš hezčí barvu a ty mlhovky se mi tam právě líbí.. ale to je posledni věc na kterou ted koukam... Jinak se spotřebou a ostatni co jsi psal, s tebou max souhlasím. .nebudu s tím závodit..a studuji takže potřebuju něco co nežere extra moc :)

Odesláno

Jak tak na to koukám máš tu nebo budeš mít tu starší verzi jako jako já. Ty světla trošku hůř svítí ale v porovnání s felicií je to luxus. Stačí dát lepší H4 a bude to OK. Ty mlhovky jsem si dodělával taky tam nebyly. Koupil jsem starší mlhový světla za 700 kč i s relátkem ještě mi zbylo jedno a za dvě stě páčku pod volant , která umí přepínat mlhovky přední i zadní a montáž jsem zvládnul sám. Pouze našroubuješ do předního nárazníku světla a kabely jsou už od výrobce připravené jen jsou schované a není problém je najít. To je připojíš konektory a do pojistkové skříňky pod volant dáš relé. Ta jízda je pak o hodně lepší zvlášť když nejsou namalované krajnice na okresních silnicích. To autíčko je taková skládačka že se s ní moc hezky pracuje. Barvu jsem nevybíral prostě to tak přišlo :D

[upravil dne 23/12/11 21:38 od fejfarz]

• O 1 rok později...
Odesláno

ahoj já prodávám : PEUGEOT 306, combi, 1,4, rv.98, zelená barva, 1.majitel v ČR, zelené potahy, najetých poctivých 189 tisíc,100% stav a spolehlivost, udělaná zadní náprava, na zimu spojka a lambdasonda, ABS, senzor deště na předním skle, mlhovky, originální rádio s ovládáním pod volantem,Ek.okénka, zrcátka,4x zimní pneu Mischelin na diskách a 4x letní pneu Matador na diskách. Pravidelné výměny oleje a filtrů, udělané rozvody. Nová baterie. Po nekuřácích, přidám knihu PEUGEOT, prodej z rodinných důvodů, zdědily jsme další auto jinak bych toto neprodávala (v podstatě jen za cenu náhradních dílů, které jsem si nechala vyměnit), mám autí už 8 rok a je super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...