Insidel Odesláno 23. prosinec 2011 Autor Odesláno 23. prosinec 2011 Máš hezčí barvu a ty mlhovky se mi tam právě líbí.. ale to je posledni věc na kterou ted koukam... Jinak se spotřebou a ostatni co jsi psal, s tebou max souhlasím. .nebudu s tím závodit..a studuji takže potřebuju něco co nežere extra moc Citovat
fejfarz Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Jak tak na to koukám máš tu nebo budeš mít tu starší verzi jako jako já. Ty světla trošku hůř svítí ale v porovnání s felicií je to luxus. Stačí dát lepší H4 a bude to OK. Ty mlhovky jsem si dodělával taky tam nebyly. Koupil jsem starší mlhový světla za 700 kč i s relátkem ještě mi zbylo jedno a za dvě stě páčku pod volant , která umí přepínat mlhovky přední i zadní a montáž jsem zvládnul sám. Pouze našroubuješ do předního nárazníku světla a kabely jsou už od výrobce připravené jen jsou schované a není problém je najít. To je připojíš konektory a do pojistkové skříňky pod volant dáš relé. Ta jízda je pak o hodně lepší zvlášť když nejsou namalované krajnice na okresních silnicích. To autíčko je taková skládačka že se s ní moc hezky pracuje. Barvu jsem nevybíral prostě to tak přišlo [upravil dne 23/12/11 21:38 od fejfarz] Citovat
hesomo Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 ahoj já prodávám : PEUGEOT 306, combi, 1,4, rv.98, zelená barva, 1.majitel v ČR, zelené potahy, najetých poctivých 189 tisíc,100% stav a spolehlivost, udělaná zadní náprava, na zimu spojka a lambdasonda, ABS, senzor deště na předním skle, mlhovky, originální rádio s ovládáním pod volantem,Ek.okénka, zrcátka,4x zimní pneu Mischelin na diskách a 4x letní pneu Matador na diskách. Pravidelné výměny oleje a filtrů, udělané rozvody. Nová baterie. Po nekuřácích, přidám knihu PEUGEOT, prodej z rodinných důvodů, zdědily jsme další auto jinak bych toto neprodávala (v podstatě jen za cenu náhradních dílů, které jsem si nechala vyměnit), mám autí už 8 rok a je super Citovat
hesomo Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 http://autobazar.hyperinzerce.cz/peugeot/inzerat/7618907-peugeot-306-combi-nabidka-stredni-cechy/ Citovat
Andreww Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Tenhle inzerát už jsem dnes našel ve čtyřech různých tématech Citovat
OK406 Odesláno 24. duben 2013 Odesláno 24. duben 2013 Myslím si, že si někdo spletl fórum s inzercí viz příspěvky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.