matulo Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 ahojte vsetci, hladal som na fore, ale nenasiel som podobnu temu. Dnes sa mi stalo za jazdy, ze plynovy pedal prestal reagovat na zosliapnutie. jednoducho otacky som mal ako na volnobeh, len rucicka trochu poskakovala v rozmedzi 600 az 800 otacok/minutu. Po vypnuti kluca a znovu nastartovani bolo vsetko v poriadku dalsich 60 km Nemate niekto predstavu co to moze spôsobovat? Citovat
dyno Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 pred rokem se mi to stalo taky to samy myslal jsem ze je ko pedal ale po znovunastartovani vse ok najeto pres 30000km a uz se to neopakovalo ja to rikam furt ze si ty peugeoty zijou vlastnim zivotem Citovat
Guest martin_a44 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Mi zase prokluzovala spojka a pak prestala a vse je ted v poradku. Je to proste zvlastni auto ta 307cka Citovat
matulo Odesláno 25. prosinec 2011 Autor Odesláno 25. prosinec 2011 takze ziadne riesenie a ani len najdena chyba preco robi..? stalo sa mi to prvykrat v lete a teraz v zime znova..je to fakt divne, pokial je riesenie vypnut a zapnut motor, tak som vcelku kludny, len sa bojim, ze raz nepomoze ani to a ostanem niekde stat.. Asi aj auta maju svoje dni a nalady Citovat
ozzy56 Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 jestli tě to trápí, sjeď na diag.--možná zjistí,kde byl problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.