Guest lubkosik Odesláno 22. prosinec 2011 Odesláno 22. prosinec 2011 ahojte kluci sehnal sem displej c ckovy ale nejde mi jenom cas a radio a tie veci kolem toho nejdou je to treba aktivovat cez diagnostiku? ten a displej mi de v pohode ale ten novy jenom cas a nic víc dik za radu Citovat
ChouLu Odesláno 26. prosinec 2011 Odesláno 26. prosinec 2011 kdyby sis udelal cestu do HB,tak ti to za mírnej poplatek aktivuju Citovat
Guest lubkosik Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 ahoj tak si shopny to udelat? aby to slo? je zaujimave ze ten displej jde ale len to co hlasi auto to jest otvorení dverí a tie dalsí hlasky a jeste jednu hlasku ukazuje a to risk off ice ze je namraza ale uz nic ine proste z radiom nekomunikuje a nevipisuje ani tuner a neda sa dostat do menu ani cez radio a ani cez packu co si pozeras spotrebu atd. dufam ze sem ho nekupoval zbitecne je cisto novy rok vyroby 2011. a co se tice packy na tempomat je to podobne na displeji se mi zobrazí tempomat ale nejde nastavit ríchlost iba ta ríchlost blika dve carky. a tempomat mam z omezovacem a prej ten omezovac v mím aute nepude ale to uz vím budu potrebovat packu bez omezovace alebo ne: v diagnostice sou dva tempomaty bez omezovace a s omezovacem a ted mam nastavene s omezovacem lebo sme si mysleli ze ked je packa s omezovacem takze to bude on ale nejde ked to dame v diagnostice ten druhej tak to pude? a na zaver kolik bych platil u tebe? a mas taky 207cku. a jeste neco pred rokem sem sehnal z aukra displej c-ckovy a stalo se to ze ked sem ho tam dal samozrejme bez diagnostiky tak se viplo automaticke zapinani svetel skusali sme to nahodit cez diag. a do dnesneho dna to nejde takze musim svetla zapinat rucne vís si s tím rady? dik Citovat
buga Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 hele, pises tu zbytocne uz romany displej treba jednoducho nakonfigurovat, predtym si mal typ A ci co ja viem co teraz mas typ C, nejake veci na tom preto neidu a hotovo. tempomat a obmedzovac je uz druha tema a druha vec, aby ti siel obmedzovac, potrebujes iny plynovy pedal, na tom druhom je spinac a co je s automatickym zapinanim svetiel, to neviem, origo peug diag ste skusali? potom ste mohli vsetko nakonfigurovat. Citovat
Biliboy Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 hele, pises tu zbytocne uz romany displej treba jednoducho nakonfigurovat, predtym si mal typ A ci co ja viem co teraz mas typ C, nejake veci na tom preto neidu a hotovo. tempomat a obmedzovac je uz druha tema a druha vec, aby ti siel obmedzovac, potrebujes iny plynovy pedal, na tom druhom je spinac a co je s automatickym zapinanim svetiel, to neviem, origo peug diag ste skusali? potom ste mohli vsetko nakonfigurovat. :super:super Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 lubkosik: mam 206ku ale aktivoval jsem PP uz na 206,307 a zatim vsude bez problému na cene by jsme se domluvili Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 lubkosik, jaký máš motor? Co se týká páčky tempo, tak je jedno zda je s omezovačem nebo bez. Jde jenom o to, zda tempo podporuje ŘJ motoru, ale předpokládám že ano. Chce to prostě vše projet na dia a správně nakonfigurovat- to se týká i toho displeje. Citovat
buga Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 len uz nezacinajte aj tu s temou ako v 308 ze mozno RJ nepodporuje tempomat, lebo to ide. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. prosinec 2011 Odesláno 27. prosinec 2011 Nikdo tu nic nezačíná, ale po zkušenostech jsem poněkud opatrnější s tvrzením že něco zaručeně jde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.