Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No co nejlevnejsi :D koukal jsem se na superkola.cz ale bez pneu mi to pride za 12 000 docela drahy tak sem patral po netu a nikde nic tak sem si rekl ze se zeptam vas vy o tom mate vetsi prehled nez ja.

Odesláno

stuchy: ty prodavas totiz ouragany z 206ky kterejch je docela dost ja jsem je mohl mit v top stavu za 4000 i s gumama. Jo kdyby jsi mel z 406 coz je nedostatkove zbozi tak to by byli davno fuc

Odesláno

po 15 ne je jich dost s et 18,

ale 16 na sedana a break originál Peugeot 6.5Jx16 ET20 jsou jen Tanami 7 paprsků bez středové díry a Ouragany 9 slabých paprsků,ty jak prodává Stuchy ale s ET 20.:mrk

Odesláno

čakom: který chces ty ? ja nevim jak se jmenujou ty moje ale jsou to ty na old model maj 7 paprsku jsou to 15´ ja bych ti je vyfotil ale jsou na chalupe. takze skusim najit neco na netu.

Odesláno

to jsou kola Turbo/V6 6,5x15 et 20,nikdo je moc nechce,nemají středovou díru,tak je problém s vyvažováním nebo je drahý,u nás přezutí a vyvážení od 700Kč a výš a u normálních se středovou dírou 300Kč a výš...ale já je mám jako zimní místo plechů a jsem spokojenej....:D:D

[upravil dne 29/12/11 10:56 od Charlie 1]

post-26804-14109621496443_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...