Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,

prosim o radu. Po dlouhem badani a prevarovani 1. dilu vyfuku, jsem vymenil akceleracni silentblok motoru a konecne docilil toho, ze uz mi pri akceleraci neklepe koleno vyfuku o stabilizator. Respektive jsem to nechal udelat kamarada, co ma servis. Udelal to sice paradne, ale... Od te doby mi rezonuji pri volnobehu plasty v interieru a hlavne volant-fest. Otazka zni, myslim si spravne, ze odpruzeni vyfuku se resi bud

1. vlnovcem

2. pruzinkami a konusovym tesnenim na 1. dilu vyfuku

Tim padem by mi mohlo stacit zkontrolovat, zda nejsou srouby na 1. dilu utazeny na fest, protoze pak by pruziny nesplnovaly svuj ucel a tim padem se vibrace prenasely do interieru. Mam pravdu, nebo placam hlouposti?:aut

Odesláno

Zkus zkontrolovat jestli ty šrouby na prvním dílu nejsou moc dotažený... když jsem já měnil výfuk, tak jsem ty šrouby dotáhl trochu víc a drnčelo celý auto. Stačí to dotáhnout, aby ty pružinky se mírně ztáhli...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mne sa stalo niečo podobne,ked som vymenil ten akceleračny silenblok motora.Skus pozriet ako ho mas natočeny.Je to velmi doležite.Ja som ho dal inak pootočeny a ked som naštartoval ,tak som mal pocit že mám motor privareny o karoseriu.Hlavne mi začalo velmi triast volantom.Po pootočeni na spravnu polohu to zmizlo okamžite.Dufam,že to bude aj u teba tak.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...