Jindra xrdt Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 ahoj, prosim o radu. Po dlouhem badani a prevarovani 1. dilu vyfuku, jsem vymenil akceleracni silentblok motoru a konecne docilil toho, ze uz mi pri akceleraci neklepe koleno vyfuku o stabilizator. Respektive jsem to nechal udelat kamarada, co ma servis. Udelal to sice paradne, ale... Od te doby mi rezonuji pri volnobehu plasty v interieru a hlavne volant-fest. Otazka zni, myslim si spravne, ze odpruzeni vyfuku se resi bud 1. vlnovcem 2. pruzinkami a konusovym tesnenim na 1. dilu vyfuku Tim padem by mi mohlo stacit zkontrolovat, zda nejsou srouby na 1. dilu utazeny na fest, protoze pak by pruziny nesplnovaly svuj ucel a tim padem se vibrace prenasely do interieru. Mam pravdu, nebo placam hlouposti? Citovat
Petrn0 Odesláno 23. prosinec 2011 Odesláno 23. prosinec 2011 Zkus zkontrolovat jestli ty šrouby na prvním dílu nejsou moc dotažený... když jsem já měnil výfuk, tak jsem ty šrouby dotáhl trochu víc a drnčelo celý auto. Stačí to dotáhnout, aby ty pružinky se mírně ztáhli... Citovat
deddo306Break Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Tak mne sa stalo niečo podobne,ked som vymenil ten akceleračny silenblok motora.Skus pozriet ako ho mas natočeny.Je to velmi doležite.Ja som ho dal inak pootočeny a ked som naštartoval ,tak som mal pocit že mám motor privareny o karoseriu.Hlavne mi začalo velmi triast volantom.Po pootočeni na spravnu polohu to zmizlo okamžite.Dufam,že to bude aj u teba tak. Citovat
Jindra xrdt Odesláno 16. únor 2012 Autor Odesláno 16. únor 2012 mrknu na to, akorat ted uz jen stezi budu zjistovat, jak tam ten silentblok byl puvodne delal mi to kamarad co ma servis, ja jaksi nemel prostory Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.