Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

chcipa motor


pierre1986

Recommended Posts

Zdravim všechny,chci se zeptat jestli by mi někdo nemohl poradit s mou 306,je to 1.4 benzín,rok 1998.Poslední dobou se mi občas stává,že sednu do auta,chci nastartovat a auto se vůbec nechytne,když dám i plyn tak nastartuje a hned chcípne,pak když třeba jedu a vyřadím opět chcípne,když ujedu několik km bez vyřazení na volnoběch a vyřadím,tak už se drží normálně.Ale,jak to prostě není zahřáté,tak se otáčky někdy pohybují cca na 200 až to třeba i chcípne(jakoby běžel na jeden nebo dva válce).Není to,ale podle mě zimou protože,někdy příjdu ráno do auta je pod nulou a v pohodě to chytne a bez problémů,potom příjdu na večer a už to vyvádí tohle.Jinak před 20tis. km měněny svíčky,palivovej i vzduchovej filtr,vyčištěná škrtící klapka+měněnej krokový motorek,všechny čidla nedávno pročistěny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, tohle se mi taky stávalo. Vyčistil sem krokový motůrek (jako fakt důkladně a trochu ho rozhýbal) a byl na rok pokoj, před 2 měsíci to začalo znova, tak sem opět vyčistil a zase je klid. Je to jeden z tipů. Dále to můžou být různá čidla teploty a podobné zhovadilosti :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam sice diesel taky mě to chcipalo a neudrželo volnoběh. chciplo při vyřadění za studena.. měl jsem na pravy straně motoru dole nějaky zahřivani a to bylo uplně sežrany a stříkala z toho nafta a zavzdušnovalo se to.. opravilo se to a zatim teda bez problemu.i to strartovani na brnknutí je vyborny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...