Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Signál o teplotě na vstupu do katylyzátoru

Recommended Posts

Odesláno

Pánové dneska po dlouhé jsem napíchl moji c5 2.2 hdi a vyskočila na mně hláška

Pomíjivá porucha

Signálo o teplotě vstupu do katalyzátoru (cata 1).Zkrat na + nebo přerušení obvodu

Auto jede normálně nic nesvítí jen je tam načtená tahle chyba a nejde vymazat.Kde to čidlo prosím najdu ať se na něho podívám?Je to to co je hned na baňce za Fapem?2 konektorové.Auto jsem nezvedal na zvedák už se mi nechtělo.A mám tam FapOff od Strakiho.

Odesláno

Me se to taky objevilo a kontrolka nechtela k vuli tomu ani zhasnout musela se smazat chyba a pak OK..Me se to objevilo zhruba po 9000tis kilometrech od vypnuti FAPU od Strakiho tak nevim jesi mam zase po 9000tis cekat ze se to zase rosviti?

[upravil dne 30/12/11 19:02 od Stosun]

Odesláno

Ma stam taky FAPoff vid.

U 2,2 hlasi v diag u kazdeho tuhle zavadu bez rozsviceni kontrolky.

Je to schvalne(neni duvod vysvetlovat proc)

U 2,0 EDC15 hlasi jenom u nekterych.Nikdo to nikdy resit nebude protoze vsechno funguje po vypnuti FAp spravne,tak proc se nad tim pozastavovat.

Odesláno

je mozny ze tam bylo i neco jinyho uz nepamatuju ale smazlo se to a je uz tak 4000 tis klid.Ale kontrolka nechtela proste zhasnou ani po peti nastartovanich jak by mela furt vyskakovalo antipollution faul pri kazdym nastartovani

[upravil dne 30/12/11 19:13 od Stosun]

Odesláno

Mi nesviti nic jen nechapu proc se tam ta zavada ukazala po roce a po ujeti nekolika tisic kilometru.Tahle chyba nikdy predtim nebyla.Auto jede normalne mozna to trosku vice zere ale je zima.A navic nejde smazat dam smazat a je tam zase.

Odesláno
Je to klasicka zavada po pokuse o vypnutie kontroly FAP pomocou kreknuteho Ecusafe.......

Covece.

Pan se nejak vyzna.......:D:D:D

nechcel som sa nikoho dotknut, ale viem, ze sa to da spravit aj tak, ze sa tato zavada neobjavi. Je pravda, ze su este niektore edc15, 2,0, konkretne hw cisla, kde sa to objavi urcite a vzdy, da sa to vsak da riesit, = nutna rucna uprava.

Odesláno
A proc to resit kdyz to bezi jak ma........:myslim

Je pravda ze ECU safe uz nepouzivam protoze nefunguje .....

Ja to vlastne chci resit jen proto ze bych nechtel mit v pameti zavad zadnou zavadu o nic jineho nejde.A nemuze to byt to ze mi to v tech 1700 ot. cuká?

[upravil dne 31.12.11 12:33 PM od bubakkaja]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...