Happy.vasek Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Mam problem s lambda sondou.Na emisich mi rekli ze je lambda vadna.Auto jelo uplne bez problemu jen se posledni dobou markantne zvysila spotreba.Sondu jsem vymenil a je nejaka moznost jak si otestovat jestli je dobra krome diagnostiky a toho ze klesne spotreba?? Citovat
koblih69 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Dá se proměřit osciloskopem. Nicméně to bych udělal před koupí té nové... táta mi nevěřil, taky mu na Emisích řekli, že je vadná a taky nebyla... 900,- v háji... Citovat
Happy.vasek Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 No tak ja jim dal za pravdu protoze ta spotreba byla neunosna a mel jsem od znameho zanovni tak jsem ji vymenil ale potrebval bych ji otestovat jestli je fakt OK. Citovat
Techtich Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 Čau blbne mi sonda, po vyndaní mi přijde ůplně nějaká divná,jak kdyby na ní něco chybělo ... vidím jí na tomhle autě poprvé,tak netuším jestli tak má vypadat . mám 1.6 74kw . Díky Citovat
Syroň Odesláno 8. srpen 2015 Odesláno 8. srpen 2015 Nedrnci ti něco ve výfuku, když na místě pridas a uberes plyn? Podle mě kus sondy-minimalne ta krycí derovana trubicka-upadla. Výfukem asi neprojde, tak někde zůstala. Sonda je vyhrivana, bez krytu nemůže mít definovanou teplotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.