gronholmm Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Ahoj, máte někdo zkušenosti s flashem android ROM do HTC Touch PRO? Mám Galaxy mini, ale HTC TP mi k srdci přirostlo víc, ale zase android se mi líbí tím co všechno se do něj dá dostat Citovat
wojtěch Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 měl jsem ten mobil ještě donedávna a zkoušel jsem androida ale je to pouze program není co celá rom (možná se to už změnilo) takže to nebylo moc stabilní. lepší je stáhnout neorigo ROM nějakou dobrou.. Citovat
gronholmm Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 XDA jsem koukal, ale troška češtiny by mi nevadilo Citovat
Vítek1 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 taky jsem to do nedavna mel android jel ale nic moc hlavna baterka hned v cudu Citovat
gronholmm Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 A co vám nejvíc vyhovovalo? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.