PAJA106 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 noooo tak na 1,4 prechodny vyfuk s ladenými zvodmi bez katu, otovrene sanie s prisunom hodne studeneho vzduchu, halva s vačkou a vstrekmi z 1,6 8V a vyleštei kanaliky na hlave sacie aj vyfukove a pak už len doladiť RJ, odlahčiť zotrvačnik.... a máš zo 75koni minimálne 100 No, dobrá, ale pokud to myslíš vážně, tak se to bez x hodin na motorové brzdě neobejde, napočítat všechny jmenované aspekty taky není zadarmo, takže opravdová (žádné bastlení v kůlně) úprava převyšuje cenu auta. Co se týče Fr3she, tak ten šel hlavně cestou zlepšení poměru výkon/váha. Citovat
Lentilka Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 historii sice nevim ale poptej se na www.saxoclub.net tam je ten inzerát taky a prodává to místní člen co má vts... Citovat
kujon106 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Toho červenýho pugu bych se nebál, ale jak již zaznělo - lepší se zeptat přímo na saxoclubu majitele. Co se 1.4 tuningu týče, tak je to o penězích. V relativně dostupné rovině se je ale jako nejlepší možné řešení 1.4 prodat a koupit GTI :-) Ale pakliže do toho chceš zahučet za desítky až stovky tisíc korun kocourkovských, tak se 1.4 dá poladit moc hezky. Citovat
vohon Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Já osobně budu S16 taky kupovat, ale je to dlouhé hledání a myslím, že na jaře se jich objeví mnohem víc. Citovat
MyP106 Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 nevim zas tolik se jich podle mě neobjevi. nyní jich je asi nejvic dohromady v jeden čas prodavaných. Citovat
drahonak Odesláno 25. prosinec 2011 Odesláno 25. prosinec 2011 no tak ja jsem si koupil 14stovku protoze jsem chtel zmenu z 1.1 a na s16 jsem bohuzel nemel ale davam vam za pravdu ja chudy pracujici asi to budu muset prodat za nejaky drobny a pokusit se sehnat s16 ba neco jineho se uvidi podle financi Citovat
habross Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 Kdyby tu ukazovanou S16 někdo kupoval a chtěl střelit tu kapotu, tak bych si ji klidně vzal, kdyby mě sedla odstínově na auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.