Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
noooo tak na 1,4 prechodny vyfuk s ladenými zvodmi bez katu, otovrene sanie s prisunom hodne studeneho vzduchu, halva s vačkou a vstrekmi z 1,6 8V a vyleštei kanaliky na hlave sacie aj vyfukove a pak už len doladiť RJ, odlahčiť zotrvačnik.... a máš zo 75koni minimálne 100 :)

No, dobrá, ale pokud to myslíš vážně, tak se to bez x hodin na motorové brzdě neobejde, napočítat všechny jmenované aspekty taky není zadarmo, takže opravdová (žádné bastlení v kůlně) úprava převyšuje cenu auta.

Co se týče Fr3she, tak ten šel hlavně cestou zlepšení poměru výkon/váha.

Odesláno

Toho červenýho pugu bych se nebál, ale jak již zaznělo - lepší se zeptat přímo na saxoclubu majitele.

Co se 1.4 tuningu týče, tak je to o penězích. V relativně dostupné rovině se je ale jako nejlepší možné řešení 1.4 prodat a koupit GTI :-) Ale pakliže do toho chceš zahučet za desítky až stovky tisíc korun kocourkovských, tak se 1.4 dá poladit moc hezky.

Odesláno

no tak ja jsem si koupil 14stovku protoze jsem chtel zmenu z 1.1 a na s16 jsem bohuzel nemel ale davam vam za pravdu ja chudy pracujici asi to budu muset prodat za nejaky drobny a pokusit se sehnat s16 ba neco jineho se uvidi podle financi

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...