Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute chcem sa opitat mam mobil HTC touch2 (MEGA) s WM 6.5 mam ho 2 a pol roka asi pol roka dozadu sa mi zvykne stat ze ked ho mam nastaveny na vyzvananie a ked mi niekto vola tak sa len rozsvieti display a nic ziadny zvuk a ked polozi tak az potom sa mi ozve zvuk neprijateho hovoru. Raz som to skusal s manzelkou doma nezvonil a potom hned sme to skusili druhy krat a uz to zvonilo poriadne. Stava sa to obcas mozno 3-4x do mesiaca co to asi tak moze byt?????? a preco

Odesláno

Myslim, ze to je SW chyba, zblbnute WM ko ... Mozno ked si ho za 2,5 roka ani raz nepreinstaloval, mozno si to pýta ...

Odesláno

Nieee, on myslel nejaku alernativnu ROM-ku. Pre tvoj telefon pozri sem a nejaku si vyber. Sam som mal predtym HTC Diamond a pouzival som BSB romku. Bezala na WM 6.5.5 (oproti povodnemu 6.5) a mala navyse vela funkcii navyse oproti originalu. Tiez bola rychlejsia a stabilnejsia, aj ked teda WM nieje ziadny zazrak sam o sebe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...