bubakkaja Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Jak ti to můze točit míň?Převodovka je pořád stejná. Citovat
FunBcz Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Asi jsem to blbě řekl, myslel jsem spotřebu A co spojka a ostatní součásti dostávají větší zátěž to pak odchází dříve nebo ne? Citovat
Lihous Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 Zdravim s potesenim ctu jak tady resite zvetseni vykonu. Co treba koupit rovnou vetsi objem i vykon .....? Ono pokud se jezdi rozume tak i velky objem nejak zvlast nepapa a je to skutecne pojezdenicko jedna radost:papa Citovat
pitrsh Odesláno 14. květen 2012 Odesláno 14. květen 2012 no straki007 jezdi klukum delat auta i na slovensko rekl bych kdyby jsi mu zkusil napsat treba se i u tebe zastavi spotreba sla dolu no co se tyce vydrze spojky a ostatnich dilu zalezi vse na jezdeni ja mam najeto 196tis mam puvodni spojku a je pravda ze kdyz tomu nalozim z nizkejch otacek tak mi zavvibruje setrvak ale ma na to uz kilometry. ostatni veci vydrzi tohle je problem dvouhmote spojky az mi odejde dam tam jednohmotu a mam klid. Po cipu mi uz nestaci ty hnusne smradlavy coudici TDI Citovat
00stevo00 Odesláno 15. květen 2012 Odesláno 15. květen 2012 tak tak....mal som problem s kamosovov octiaviou 103kw, ale teraz dajak nestiha.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.