Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
No mam hodiny a chcem 1riadkovi... A kolko toho musim tahat? Nema nikto tu schemu k hodinam ? K 1-riadkovemu displeju schemu mam...

[upravil dne 14/12/11 10:25 od Biliboy]

Prepac zle som si to precital tu mas schemu na hodiny.

post-4729-14109621247372_thumb.jpg

Odesláno
Taky funkční

Presne takto som to mal v hlave ze to spravim...Diki za papierovu podobu...:super

Teda az na plus a minus tie uz su v konektory hodín...

[upravil dne 16/12/11 07:20 od Biliboy]

Odesláno

Anéé ale to je pro staré verze bez multiplexu :)

2006 už je jasnej MUX a tam rádio komunikuje prostřednictvím BSI ;) do displu jde pouze 5 dratu! :roker

Odesláno

pito.za: Ano, schema ukazuje radio a BSI :) kdezto to schema nahore je nejake divne :)

Jednoduse pokud ti chybi 5. kabel,tak ho dotahni od BSI a je vse vyreseno ;)

Odesláno

Ta schema by mala tiez fungovat len displej je pripojeny na datovu linku na konektor radia namiesto BSI, pre porovnanie schema tu ale ja to nemam osobne odskusane.A ja to ani nepotrebujem ja som prerabal na RT3 :).

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravim, tiez by som chcel prerabat vo svojom Peugeote display. Mam ten s hodinkami iba. Packy MUX. Rozmyslam ze koniec packy vymenim za koniec packy z 307-ky, display objednam a tiez by som kupil späťák s teplotnym cidlom. Lenze kde ten piaty kabel natiehnem do BSI. Ten kabel medzi displayom a BSI natiahnem a nasledne cely konektor mam zmenit na 5pinovy, ci ten piaty kablik z BSI mam rovno pripajkovat k displeyovi? 

Odesláno

Pokud tam máš nyní jen hodiny, tak musíš mít i jiný konektor, který ti bude pasovat do toho druhého displaye. Těžko by jsi tam ten kabel pájel :) Jinak není ten kabel třeba ani tahat do BSI, nechá se to napojit do volného pinu v budíkách :) 

Odesláno (upraveno)

Asi nakoniec to vyriesim sposobom naviagacie Garmin + Garmin HD ecoroute. Videl som tu to niekde. A potom nebudem mat problem so spinacom na palubny pocitac ani s tahanim kablu, budem mat aj viac info ako cez klasicky 206 pp. Ale musim zohnat kryt na palubny pocitac a prerobit ho. Neviete nahodou kde sa da zohnat kryt na palubny pocitac? Ten kde sa zapina vystrazne svetlo?

Upraveno uživatelem mathiasx
Odesláno

čau chci si to také předělat mám typ A jedno řádek.Páčku už mám skoro hotovou- komunikuje. Ale sehnat typ B je docela problém a proto se ptám bude mi do 206 sw 1.4hdi /2003  fungovat displey  typ B z peugeota 206 + rok 2010? dík za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...