JJEENNDDAA Odesláno 17. listopad 2012 Autor Odesláno 17. listopad 2012 Tak dnes trochu předčasně prezuto na zimní. Podařilo se mi trefit akci na barum polaris 3 za necelých 1100 kč tak jsem dvě koupil Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Tak Peugeotka dostala nové zadní stabilizátory. Výměna v -7°C v prosinci neměla chybu :-D. Při jednom jsem vyměnil olej a filtry aby se neřeklo. Chtělo by to něco nového, ale na nic nejsou ty důležitý zlaťáky. Moc by se mi ale líbilo předělat interier do černé. Myslím že Foxo to nějak stříkal... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 :-D neboj tvoje inzeráty sleduju.. Bohužel na nákup nejsou finance, ale rozumím ti. Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 je nastříkej barvou načerno jak foxo a výjde tě to na cca 250Kč Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 2. únor 2013 Autor Odesláno 2. únor 2013 Nejdřív ale budu muset vyřešit na dvou tapecích odlepující se látku z podkladu Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 Správný návrat ze zimního klouzání.. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 21. únor 2013 Autor Odesláno 21. únor 2013 tímto bych chtěl poděkovat pežotce za 1050km bez zaváhání... Pe.tr a Durko pssst nic jste neviděli! Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 Když jsem tě potkal v JH tak ještě vypadalo čistě Citovat
Slipkont Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 tak na Ostravsku je trochu jiné počasí než kdekoliv v čr Citovat
Stuchy Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 máš to moc pěkný škoda toho předku v jiným odstínu ... Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 28. duben 2013 Autor Odesláno 28. duben 2013 Takže menší UPGRADE ... Po konzultaci s Pe.trem jsem trochu přehodnotil situaci, co se auta týče a bylo radou rodiny rozhodnuto takto- Zainvestuje se cosi do toho našeho autíčka a dopřejeme mu vše co je snad třeba a budeme doufat, že se nám investice vrátí bezpečným ježděním ještě pár let. Uděláno : Přední brzdy přední stabilizátory Chystá se : Zadní tlumiče zadní stabilizátory New Prahy Zprovoznit Climatizejšn Nějak se poprat s motorem, protože tam prostě něco neštymuje a bude třeba s tim něco udělat než se to pokaká úplně. Prostě nemůžu dát plněj plyn bo mi to pak vypne motor. Žádnej nouzák nemám jen prostě je najednou nízkej tlak nafty a tak to vypne. Citovat
odee Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Pěknej károš máš, troška to polaď a máš na pár dalších let klídek;) Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Tak dnes po konzultaci s Klimatechnikem v AUTOCHODURA jsem se rozhodl, že klimu zprovozňovat nebudu.. Citovat
Charlie 1 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 důvod?když to tady čtu tak každýmu odchází klima na 406 tak se už taky bojím... Citovat
odee Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Předpokládám drahá oprava nějaké důležité součástky, co? Já sem nikdy auto s klimou nechtěl, protože to byl pro mě jen nepotřebnej žrout výkonu, ale teď bych si nedokázal představit, že by 406 neměla klimu, to bych spíš oželel otevírání oken (stejně ho používám jen při parkovacím automatu a placení na některých benzinkách) Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Tak ,tak kdyby odesla klima nechal bych ji spravit v kazdym pripade,okna neotviram neni duvod...cely rok mam klimu na celni sklo nasmerovanou na 21c a pohoda nikdy jsem nebyl nemocnej z klimy.... Citovat
odee Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Mě se teda sem tam stane, že mě bolí hlava, ale nevím jestli je to z klimy, nebo z práce:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.