Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak Peugeotka dostala nové zadní stabilizátory. Výměna v -7°C v prosinci neměla chybu :-D. Při jednom jsem vyměnil olej a filtry aby se neřeklo.

Chtělo by to něco nového, ale na nic nejsou ty důležitý zlaťáky. Moc by se mi ale líbilo předělat interier do černé. Myslím že Foxo to nějak stříkal...

• O 3 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Když jsem tě potkal v JH tak ještě vypadalo čistě :D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Takže menší UPGRADE ...

Po konzultaci s Pe.trem jsem trochu přehodnotil situaci, co se auta týče a bylo radou rodiny rozhodnuto takto-

Zainvestuje se cosi do toho našeho autíčka a dopřejeme mu vše co je snad třeba a budeme doufat, že se nám investice vrátí bezpečným ježděním ještě pár let.

Uděláno :

Přední brzdy

přední stabilizátory

Chystá se :

Zadní tlumiče

zadní stabilizátory

New Prahy

Zprovoznit Climatizejšn

Nějak se poprat s motorem, protože tam prostě něco neštymuje a bude třeba s tim něco udělat než se to pokaká úplně. Prostě nemůžu dát plněj plyn bo mi to pak vypne motor. Žádnej nouzák nemám jen prostě je najednou nízkej tlak nafty a tak to vypne.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Předpokládám drahá oprava nějaké důležité součástky, co? Já sem nikdy auto s klimou nechtěl, protože to byl pro mě jen nepotřebnej žrout výkonu, ale teď bych si nedokázal představit, že by 406 neměla klimu, to bych spíš oželel otevírání oken (stejně ho používám jen při parkovacím automatu a placení na některých benzinkách):D

Odesláno

Tak ,tak kdyby odesla klima nechal bych ji spravit v kazdym pripade,okna neotviram neni duvod...cely rok mam klimu na celni sklo nasmerovanou na 21c a pohoda nikdy jsem nebyl nemocnej z klimy....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...