Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čus může někdo poradit kolik může stát nová řídící jedntoka palubních přístrojů (BSI) na Peugeot 307 2.0 HDi r.v.2003. Případně jaká může být cena za výměn ve značkové dílně Peugeot.

Předem děkuji za informace.

Odesláno

Auto mám odstavené v servisu už 5 týdnů, prý je to řídící jednotkou BSI (oxidace) Posílám vinko: vf33crhyb82649946.

Za případné info děkuji. Ještě jsem se chtěl zeptat zda je možné jednotku jen vyměnit, nebo zda je nutná nějaká instalece. Případně zda je to možné bez asistance značkového servisu. :(

Odesláno

Děkuji za info. Ještě jsem se tě chtěl zeptat, zde je to možné udělat v neznačkovém servisu, případně zde to dokážeš ty? Případně alespoň orientační cena. Díky za info.

Odesláno

Staci napsat co s tim mas............

Nestartuje???

Nejdou sterace???

Nejde central???

Ano musi se to delat s original diagnostikou.

Ano dokazu ti to udelat.

Ano dokazu i jednotku sehnat.

Odesláno

Vozidlo jsem zaparkoval po jízdě ve velkém dešti. cca po 1 hodině začal stízar zadní stěrač. Když jsem přišel k vozidlu zapnul jsem klíček a rozsvítili se všeci kontrolky. Následně jsem odpojil baterku a připojil a pokusil se nastartovat. U vozidla už nasvítila žádná kontrolka, ale startér se točil. Vozidlo ale nenaskočí.

Vozidlo jsem předal do autodílny, kde jsem se dozvěděl, že problém bude v jednotce BSI. Mechanik sehnal jinou (starší), ale nepodařilo se ji nainstalovat. Říkal, že je problém ji nahrát, že bude potřebovat stejný model jednotky. Tak nevím.

Odesláno

Tak se musime nejdriv dohodnout.

Pis jenom sem.

Nepis mi prosim tolik mailu....:D:D:D:D:D

Podivej se ted kolik mas kilometru.

Pokud ti prehodil bsi a mel jsi na svem aute \"priklad\"100tkm a on ti dal bsi na kterem bylo 200tkm tak uz tam budes mit naporad 200tkm.

BSI NELZE prehazovat z auta do auta.NIKDY nenastartujes a nesparujes s jinym autem nez s tim v kterem to je.

BSI musis

1.) Koupit nove jak jsem ti psal vejs a nechat ho v origo servisu resp.s origo diagnostikou nechat sparovat.

2.) Sehnat stejne BSI a nechat v nem udelat tkzv \"virgin\" to je vycisteni pameti aby se jevilo jako nove.......

Cenu noveho znas

Cena za BSI s vymazem je do 6000,- maximalne.Mozna mene.

Odesláno

Nebo staci poslat BSI stare postou.....

Ted mam stejne toho hodne tak cele auto mozna po novem roce resp.mezi svatkama.Mozna.

Ale muzes si rikat andelicku muj straznicku na km....

Odesláno

Posli mi stare BSI.

Potrebuju to kvuli tomu at nemusis platit za original servis a udelam ti klon te tvoji BSI.

Jenom ji tam das do auta a jezdis.

Pripadne se stavis s autem za mnou a doladime konfiguraci.

Cena jak jsem psal.

Do 6000,- maximum.

Dohodneme pres SZ pokud mas zajem.

Nechci davat cenu sem na sklo presnou z duvodu toho,aby to nekoho netrapilo ze je to levne nebo drahe.

Myslim ale ze se dohodneme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...