george.ja Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Čus může někdo poradit kolik může stát nová řídící jedntoka palubních přístrojů (BSI) na Peugeot 307 2.0 HDi r.v.2003. Případně jaká může být cena za výměn ve značkové dílně Peugeot. Předem děkuji za informace. Citovat
straki007 Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Cislo karoserie. 8-24 tisic. Co s ni mas?? Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Auto mám odstavené v servisu už 5 týdnů, prý je to řídící jednotkou BSI (oxidace) Posílám vinko: vf33crhyb82649946. Za případné info děkuji. Ještě jsem se chtěl zeptat zda je možné jednotku jen vyměnit, nebo zda je nutná nějaká instalece. Případně zda je to možné bez asistance značkového servisu. Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Tak ta tvoje je za 12 413,- Musi se kdovat a parovat s jednotkou motoru. Nenapsal jsi co ti todela.... Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Děkuji za info. Ještě jsem se tě chtěl zeptat, zde je to možné udělat v neznačkovém servisu, případně zde to dokážeš ty? Případně alespoň orientační cena. Díky za info. Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Staci napsat co s tim mas............ Nestartuje??? Nejdou sterace??? Nejde central??? Ano musi se to delat s original diagnostikou. Ano dokazu ti to udelat. Ano dokazu i jednotku sehnat. Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Vozidlo jsem zaparkoval po jízdě ve velkém dešti. cca po 1 hodině začal stízar zadní stěrač. Když jsem přišel k vozidlu zapnul jsem klíček a rozsvítili se všeci kontrolky. Následně jsem odpojil baterku a připojil a pokusil se nastartovat. U vozidla už nasvítila žádná kontrolka, ale startér se točil. Vozidlo ale nenaskočí. Vozidlo jsem předal do autodílny, kde jsem se dozvěděl, že problém bude v jednotce BSI. Mechanik sehnal jinou (starší), ale nepodařilo se ji nainstalovat. Říkal, že je problém ji nahrát, že bude potřebovat stejný model jednotky. Tak nevím. Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Tak se musime nejdriv dohodnout. Pis jenom sem. Nepis mi prosim tolik mailu....:D:D:D:D Podivej se ted kolik mas kilometru. Pokud ti prehodil bsi a mel jsi na svem aute \"priklad\"100tkm a on ti dal bsi na kterem bylo 200tkm tak uz tam budes mit naporad 200tkm. BSI NELZE prehazovat z auta do auta.NIKDY nenastartujes a nesparujes s jinym autem nez s tim v kterem to je. BSI musis 1.) Koupit nove jak jsem ti psal vejs a nechat ho v origo servisu resp.s origo diagnostikou nechat sparovat. 2.) Sehnat stejne BSI a nechat v nem udelat tkzv \"virgin\" to je vycisteni pameti aby se jevilo jako nove....... Cenu noveho znas Cena za BSI s vymazem je do 6000,- maximalne.Mozna mene. Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Jo tak to ti děkuji za infö. Rozdíl tachometru nemůžu napsat, jelikož nemá vozidlo. Jinak díky. Zítra se obrátím na origo servis. Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Pokud ti mohu radit, vezmi si auto, vykašli se na origo servis a svěř se strakimu. Ten ví co dělá a říká. Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Ten ale napsal, že je to nutno provést ve zn servise, nebo jsem něco nepochopil? [upravil dne 14/12/11 20:25 od george.ja] Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Vzdyt jsi se na to ptal... Tak jsem odpovedel:D:D:D Nemuzu hned napsat \"rychle mi to dotahni ja ti to udelam\":D:D:D:D:D Citovat
HonzaZ Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Špatně jsi to pochopil. Toto vše je on schopen zvládnout a udělat. Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Tak to je jiná, ale problém je ve vzdálenosti. Nemám jak vozidlo přepravit a cena podvalu vše jen prodraží. Nenapadá mě žádné řešení. Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Nebo staci poslat BSI stare postou..... Ted mam stejne toho hodne tak cele auto mozna po novem roce resp.mezi svatkama.Mozna. Ale muzes si rikat andelicku muj straznicku na km.... Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Tak to je pakárna. Pro budeš potřebovat srarou BSI? Citovat
george.ja Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 Jaká je tvá případná cena, musím započítat přepravu vozidla, jelikož jsem ze Sedlce -Prčice od Benešova. Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Posli mi stare BSI. Potrebuju to kvuli tomu at nemusis platit za original servis a udelam ti klon te tvoji BSI. Jenom ji tam das do auta a jezdis. Pripadne se stavis s autem za mnou a doladime konfiguraci. Cena jak jsem psal. Do 6000,- maximum. Dohodneme pres SZ pokud mas zajem. Nechci davat cenu sem na sklo presnou z duvodu toho,aby to nekoho netrapilo ze je to levne nebo drahe. Myslim ale ze se dohodneme. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.