Grew Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Zdravim, mel bych dotaz ohledne sedacek. Jak je to ohledne pasovani sedacek ze stare a faceliftovane verze a taky co se tyce 3dv., 5dv., sedanu a breaku? Citovat
Qcko Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Je to tu sice preberane milionkrat, ale tak v skratke: Na roku vyroby pri sedackach nezalezi(maju akurat iny tvar a vzory, ale uchytenie ostava). Predne sedacky, rovnake v hatch 5 dv. --> break --> sedan ... 3 dv. ma inu lyzinu (uchytenu o bok, nie podlahu) a na boku ovladanie pre vyklopenie (ako aj cabrio) Zadne sedacky pasuju sedan, break, hatch (dufam ze sa nemylim ), cabrio ma ine. Pripadne ma niekto opravte/doplnte Citovat
MartyAA Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 Je to tak, jak píše Qcko... akorát doplním, že přední sedačky z 3dv. nepasují do Cabria a naopak, v Cabriu je to uchycení lyžin užší. Citovat
Grew Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 moc dik, nikde sem to takhle ucelene nenasel:) Citovat
N3R3Z Odesláno 13. prosinec 2011 Odesláno 13. prosinec 2011 když už to tu téma je, tak ho trochu zneužiju... mám sice poptávku i v inzerci, ale tak tady je ta koncentrace 306kářů větší.. neměl by někdo z vás jen samostnou konstrukci ze spolujezdcovy sedačky new model na 3dv.? nebo třeba nějakou hnusnou potrhanou a potřebujete se jí zbavit? Stalo se mi totiž přesně to o čem píše MartyAA, koupil jsem sedačky z cabria a byly užší (tehdá mě nikdo nevaroval, že to tak je) řidičovu starou sedačku jsem měl novej model, tak jsem jen převlíkl čalounění, ale spolujezdcovu mám starej a tam je ta kostra jiná Citovat
Andreww Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Ještě co se týká zadních opěradel, tak třídveř má tlačítka pro sklápění nahoře opěradla a pětidveř má páčku na boku vedle opěradla Citovat
MartyAA Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 to N3R3Z: to je divný, protože ty kostry jsou v zásadě stejný... možná bude záležet na stupni výbavy, ale já mám v Cabriu (starší model) klasický semišový potahy a ty kostry jsou úplně stejný jak v 3dv. nový model, až na takový drobný detail, že na těch novějších je navařený takový lichoběžník z kulatiny kvůli bočnímu vedení té sedačky. Jinak je to úplně stejný (pominu-li to, že je jiný rozchod toho uchycení lyžin). Citovat
N3R3Z Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 no právě mi šlo o to boční vedení... svařovat se mi fakt nechce a spodní sedák je jinak uchycenej Citovat
MartyAA Odesláno 15. prosinec 2011 Odesláno 15. prosinec 2011 Hele to navaření je hračka... je to uchycený jen na dvou bodech, takže bych to neřešil a navařil. je to práce tak na deset minut.. :-) Citovat
N3R3Z Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 to jo... ale montáž a demontáž z auta + sundat a nasadit čalounění, to už nám dělá dobrou práci na několik hodin... a v téhle zimě už vůbec Citovat
marko306 Odesláno 16. prosinec 2011 Odesláno 16. prosinec 2011 Zadne sedacky pasuju sedan, break, hatch (dufam ze sa nemylim ), cabrio ma ine. Pripadne ma niekto opravte/doplnte Trošku ťa opravím. Kombinovať môžeš iba zadné sedačky break a 5dver. hatchback. Sedan má iné zadné sedačky ktorým sa nedajú odklápať sedáky a 3dver. hatchback má iné vyklápanie operadiel, ale všetko sa dá prerobiť, niekto to tu už riešil. Citovat
Machy_CZ Odesláno 19. prosinec 2011 Odesláno 19. prosinec 2011 Já mám Cabrio a kožené a látkové mají jinou kostru sedáku.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.