Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mel bych dotaz ohledne sedacek. Jak je to ohledne pasovani sedacek ze stare a faceliftovane verze a taky co se tyce 3dv., 5dv., sedanu a breaku?

Odesláno

Je to tu sice preberane milionkrat, ale tak v skratke:

Na roku vyroby pri sedackach nezalezi(maju akurat iny tvar a vzory, ale uchytenie ostava).

Predne sedacky, rovnake v hatch 5 dv. --> break --> sedan ... 3 dv. ma inu lyzinu (uchytenu o bok, nie podlahu) a na boku ovladanie pre vyklopenie (ako aj cabrio)

Zadne sedacky pasuju sedan, break, hatch (dufam ze sa nemylim :D ), cabrio ma ine.

Pripadne ma niekto opravte/doplnte :papa

Odesláno

když už to tu téma je, tak ho trochu zneužiju... mám sice poptávku i v inzerci, ale tak tady je ta koncentrace 306kářů větší.. neměl by někdo z vás jen samostnou konstrukci ze spolujezdcovy sedačky new model na 3dv.? nebo třeba nějakou hnusnou potrhanou a potřebujete se jí zbavit?

Stalo se mi totiž přesně to o čem píše MartyAA, koupil jsem sedačky z cabria a byly užší (tehdá mě nikdo nevaroval, že to tak je) :( řidičovu starou sedačku jsem měl novej model, tak jsem jen převlíkl čalounění, ale spolujezdcovu mám starej a tam je ta kostra jiná

Odesláno

to N3R3Z: to je divný, protože ty kostry jsou v zásadě stejný... možná bude záležet na stupni výbavy, ale já mám v Cabriu (starší model) klasický semišový potahy a ty kostry jsou úplně stejný jak v 3dv. nový model, až na takový drobný detail, že na těch novějších je navařený takový lichoběžník z kulatiny kvůli bočnímu vedení té sedačky. Jinak je to úplně stejný (pominu-li to, že je jiný rozchod toho uchycení lyžin).

Odesláno

to jo... ale montáž a demontáž z auta + sundat a nasadit čalounění, to už nám dělá dobrou práci na několik hodin... a v téhle zimě už vůbec :D

Odesláno
Zadne sedacky pasuju sedan, break, hatch (dufam ze sa nemylim :D ), cabrio ma ine.

Pripadne ma niekto opravte/doplnte :papa

Trošku ťa opravím. Kombinovať môžeš iba zadné sedačky break a 5dver. hatchback. Sedan má iné zadné sedačky ktorým sa nedajú odklápať sedáky a 3dver. hatchback má iné vyklápanie operadiel, ale všetko sa dá prerobiť, niekto to tu už riešil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...