norman Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Nemá někdo nákres nebo alespoň foto lišty zadních dveří ze strany karoserie. Jde mi o tvar příchytky na konci u pantů. Díky i za případný popis. Citovat
norman Odesláno 12. prosinec 2011 Autor Odesláno 12. prosinec 2011 Tak to je paráda. Poslaná lišta sic nebude ta úplně stejná, tu přikládám, ale poptávaná příchytka bude nejspíš konstrukčné dost podobná té původní, která se mou neopatrnosti urazila a skončila ve dveřích. Její tvar jsem podobný očekával a rozměry konečně půjde z obrázku nějak stanovit. Takže díky. Náhradu udělám zřejmě z lepšího hliníku s nataženou bužírkou na \"zobáku\" (do dveří). Nevím, kolik stojí původní lišta ale když připočtu ještě lak, tak se asi oprava vyplatí. Pokud je to možné, cenu bych i tak rád zjistil. Na liště je zezadu patrné vylisované číslo 9680147577 ? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Tak to je paráda. Poslaná lišta sic nebude ta úplně stejná, tu přikládám, ale poptávaná příchytka bude nejspíš konstrukčné dost podobná té původní, která se mou neopatrnosti urazila a skončila ve dveřích. Její tvar jsem podobný očekával a rozměry konečně půjde z obrázku nějak stanovit. Takže díky. Náhradu udělám zřejmě z lepšího hliníku s nataženou bužírkou na \"zobáku\" (do dveří). Nevím, kolik stojí původní lišta ale když připočtu ještě lak, tak se asi oprava vyplatí. Pokud je to možné, cenu bych i tak rád zjistil. Na liště je zezadu patrné vylisované číslo 9680147577 ? ako kukam tak to mas zlomeny uchyt na liste tiez sa mi to stalo ked mi jeden nemenovany cesky obcan (ozraty) odkopol listu a uchyt zlomil tak som jednoducho zalepil a bolo ok ,inac nemas ten chybajuci kus ? Citovat
norman Odesláno 13. prosinec 2011 Autor Odesláno 13. prosinec 2011 Právě že ten chybějící kus nemám, tak se ho pokouším někde okopírovat. Ještě mě napadlo vrakoviště .... ale to by muselo jít ven i čalounění ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.