havelecm Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Ješte k popisu repase od Eon, opravdu po nahřátí autogenem jdou čepy vyndat z roury jen poklepem kladiva ? O víkendu se do toho možná pustím, tak se jen ubezpečuji, aby mě něco nepřekvapilo. Citovat
tomm176 Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Stejně by byl dobrý foto popis od comanda. Citovat
Eon Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 havelecm: Jasně, pořádně to nahřej, vem nějáký kus dlouhé trubky co prostrčíš skrz celou tu trubku na nápravě (ta černá) , a vyklepneš čep s \"ramenem\". Pak už jen ve svěráku nahřeješ \"rameno\" a vyděláš poslední část, samostatný čep, stačí kladivem trošku praštit, mě to u dvou 206 šlo krásně v pohodě. Citovat
tomm176 Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Byl by možný ten foto postup? zdá se,že mě odchází zadní náprava do věčných lovišť a repas u někoho si nemůžu dovolit. Citovat
command Odesláno 30. březen 2012 Odesláno 30. březen 2012 Takze zacal som písať ten návod dufam ze ho coskoro dokoncim momentalne sa nachadza na 206.vikicomp.sk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.