Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zkusil bych to, co píše JimBeem...Vyházet koberce, nejlíp i sedačky a nechat doma vyschnout..auto do garáže (nejlíp vytápěné) a otevřít všechno, co se dá ať to vyschne a pak bych praktikoval to, co píše Zazimir.

Měl jsem podobnej problém, ale nebylo to tak hrozný. Parkuju v kopci a v létě, když dlouho pršelo, tak mi teklo do kufru a pak jsem to měl taky zamlžený. Zjistil jsem, že když auto nechám stát čumákem dokopce, tak tam neteče, takže jsem auto vysušil a parkuju směrem dokopce a pohoda :D

Odesláno

tak uz jsem nejspis prisel na to jak se me dostava voda do auta jednoduchou cestou nejspis je to kolem sibru je nejake tesneni ? nebo jak to utesnit jel jsem v desti a sahnul jsem tam a normalne to bylo mokre tak ja nevim zase otravuju tady :-)

Odesláno

jak je guma okolo kna tak ta byla uplne mokra vidim to tak ze nejaky casek v zime pojedu do garaze odstrojim to a zacnu s renovaci protoze me to vazne dost mrzi kdyz me prvni auto neni v poradku :-(

Odesláno

tak to se stava i lidem ktery maji uz nekolikaty auto. to jsou proste neduhy starsich aut kazda guma po case spuchri a popraska. pak mě napadla ještě jedna taková maličkost co když by stál na nějakým kanálu odkud jde víc tepla přes den to není tak vidět a v noci by mu to vyhřejvalo auto odspodu to je asi blbost co?

Odesláno

tak uz znam duvod zatekani do meho vozidla nejaky s prominutim ****** tam dal stresni okno ktere tam nema co delat je to zadelane uplne na prd takze premyslim jak to udelat zase na normalni strechu protoze jinak se techto problemu nezbavim kdz by nekdo chtel videt fotky tak muzu ukazat kdyztak jak se to necha zadelat?

Odesláno

Charakteristiky vozidla

Modelová řada 106 MODERNIZOVANÝ

Č. APV/PR 07785 88 1 0260

Datum poč. záruky 1.1.1990

Sériové výrobní číslo motoru 10 FS8L 2380467

Sériové výrobní číslo převodovky 20 CE24 0001796

Nové předpisy EU e2*93/81*0051*01

Všeobecné informace

DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO

OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT

MODELOVÁ ŘADA 106 MODERNIZOVANÝ

TYP KAROSERIE SEDAN 3-DVEŘOVÁ

ÚROVEŇ VÝBAVY SPORT

MOTOR VSTŘIKOVÁNÍ TU3JP

PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5

TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ

BARVA KAROSERIE EKQ - LAK ČERVENÝ LUCIFER

TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA PHOENIX / SCORPIO \"GK\"

BARVA ČALOUNĚNÍ \"FY\"

PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) MA S STAND ZDOK

MOTOR (TYP) MOTOR TYP TU/TUD

PŘÍDAVNÝ EMBLÉM, RŮZNÉ BEZ PŘÍD MONOGRAMU

EMBLÉM SPORT

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...