pitrsh Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 ja to strcil do mrizky presne mi to tam paslo Citovat
Joozino Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 ja ako pozeram, ze zabudovatelne do náraznika niesú..hmmm Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 ja by som chcel tieto..lenze tiez som chcel aby po zapnuti senzora, cize obrysovych svetiel, aby denne svietenie sietilo ako pozicne Jožino práve tieto mali pred časom v AutoKelly keď som sa tam zastavil v AK NZ už neboli v ponuke, mal som o ne záujem a chcel som ich prirovnať ku nárazníku či by pasovali tvarovo (ten oblúk). Mal som smolu ale tie by som si vedel predstaviť zabudované do nárazníka a sedelo by to aj podľa vyhlášky. Citovat
Joozino Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 hej hej presne...na nete je aj kresba ake je zakrivenie toho obluka, aky je rádius, a pasuje to len otazka znie ako to zabudovat do naraznika..vyrežeš do naraznika a dalej co ?!?! to je to Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2012 Odesláno 10. červen 2012 Chcelo by to vyrezať tak natesno a z vnútornej strany nárazníka obtiahnuť silikónom alebo lepidlo na spojleri prípadne a takú tenkú vrstvu a pekne vyhladiť aj z vonkajšej strany (aspoň taká bola predstava) a držalo by to uňo ňuňo. Prípadne vyrobiť úchytku a z vnútornej strany nárazníka ju prilepiť, denné svetlo uchytiť o ňu. PS: neviem z akého dôvodu ale už vo viacerých e-shopoch bili práve tieto denné svetlá stiahnuté alebo vypredané, niesu už v ponuke. [upravil dne 11/6/12 00:08 od Judes] Citovat
Joozino Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 no len ako to bude vyzerat z vonkajsej strany..keby ten predny kryt priesvitny bol o nieco vacsii ako je vnutro svetla tak to tam zapasuje a pekne to bude lemovat vyzerane z vonkajsej strany.. Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Práve o to de chcelo by ich vidieť naživo (čo sa mi nepodarilo) a podľa toho sa zariadiť. Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Ja si asi počkám, začínajú sa predávať denné svetlá v ktorých nevidíš ledky (pozri video). http://www.autobiznis.sk/product/osram-denne-svietenie-osram-led-drl101-17492/ tieto mi nepasujú tvarovo no výber sa zrejme rozšíri. Citovat
Joozino Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 tak to uz ano..krása. ked spravia take oblé ako tie co som dal, pfuu hned beriem Citovat
DERT123 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 len keby bolo nejake lepsie miesto kam to dat to co si oznacil na foto Citovat
Marcel00 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 smiem vediet skutocny dovod takejto montaze a doplnania LED denneho svietenia ?? Citovat
Judes Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 Za mňa šetrenie xenónov a tí či majú halogény asi biť in . Citovat
DERT123 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 mne sa to paci takto uz som to sem niekde daval,len neviem kde .... kameraman nic moc ale tie svetla celkom ujdu ... Citovat
Joozino Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 dert123..no lepsie miesto praveze nieje a viem si to takto predstavit..len musi to zakrivenie pasovat a to este nemame s judesom zistene..ale spravil som si maketu a asi to aj bude pasovat, uvidime ked to budem drzat v ruke a prirovnam to.. Citovat
Joozino Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 mne sa strasne paci v noci ked svietia svetla, a denne svietenie svieti na 30% cize ako parkovacky, je to bohovske.. Citovat
Marcel00 Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 tak za judesa to chapem, to je ok. ale za klasicke denne svietenie H-ckami ziarovkami v tom postradam zmysel, vzhladom na obstaravaciu cenu LED svetiel. a Joozino to denne na 30% som nepochopil... pokial Viem tak ak sa pouziva LED denne svietenie, tak je vyslovene podla EU smernice zakazane pouzitie akychlovek inych svetiel. Cize okrem dennych LED nesmu na aute svietit ziadne ine svetla jak predne stretavacie, tak obrysove a takisto ani zadne svetla nesmu svietit. Tak nechapem ako si to s tymi 30% myslel Citovat
Joozino Odesláno 11. červen 2012 Odesláno 11. červen 2012 no su denne svetla aj spolu s parkovackami..cize cez den svietia klasicky a ked zapne svetelny senzor, zapnu sa klasicke stretavacky a denne svetla sa stlmia na parkovacky cize na 30% Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.