Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
ja by som chcel tieto..lenze tiez som chcel aby po zapnuti senzora, cize obrysovych svetiel, aby denne svietenie sietilo ako pozicne

Jožino práve tieto mali pred časom v AutoKelly keď som sa tam zastavil v AK NZ už neboli v ponuke, mal som o ne záujem a chcel som ich prirovnať ku nárazníku či by pasovali tvarovo (ten oblúk). Mal som smolu ale tie by som si vedel predstaviť zabudované do nárazníka a sedelo by to aj podľa vyhlášky.

Odesláno

hej hej presne...na nete je aj kresba ake je zakrivenie toho obluka, aky je rádius, a pasuje to :) len otazka znie ako to zabudovat do naraznika..vyrežeš do naraznika a dalej co ?!?! to je to

Odesláno

Chcelo by to vyrezať tak natesno a z vnútornej strany nárazníka obtiahnuť silikónom alebo lepidlo na spojleri prípadne a takú tenkú vrstvu a pekne vyhladiť aj z vonkajšej strany (aspoň taká bola predstava) a držalo by to uňo ňuňo. Prípadne vyrobiť úchytku a z vnútornej strany nárazníka ju prilepiť, denné svetlo uchytiť o ňu.

PS: neviem z akého dôvodu ale už vo viacerých e-shopoch bili práve tieto denné svetlá stiahnuté alebo vypredané, niesu už v ponuke.

[upravil dne 11/6/12 00:08 od Judes]

Odesláno

no len ako to bude vyzerat z vonkajsej strany..keby ten predny kryt priesvitny bol o nieco vacsii ako je vnutro svetla tak to tam zapasuje a pekne to bude lemovat vyzerane z vonkajsej strany..

Odesláno

dert123..no lepsie miesto praveze nieje :( a viem si to takto predstavit..len musi to zakrivenie pasovat a to este nemame s judesom zistene..ale spravil som si maketu a asi to aj bude pasovat, uvidime ked to budem drzat v ruke a prirovnam to..

Odesláno

tak za judesa to chapem, to je ok. ale za klasicke denne svietenie H-ckami ziarovkami v tom postradam zmysel,

vzhladom na obstaravaciu cenu LED svetiel.

a Joozino to denne na 30% som nepochopil... :myslim pokial Viem tak ak sa pouziva LED denne svietenie, tak

je vyslovene podla EU smernice zakazane pouzitie akychlovek inych svetiel. Cize okrem dennych LED nesmu na aute

svietit ziadne ine svetla jak predne stretavacie, tak obrysove a takisto ani zadne svetla nesmu svietit.

Tak nechapem ako si to s tymi 30% myslel :)

Odesláno

no su denne svetla aj spolu s parkovackami..cize cez den svietia klasicky a ked zapne svetelny senzor, zapnu sa klasicke stretavacky a denne svetla sa stlmia na parkovacky cize na 30%

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...