Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nemám rád denní svícení obecně (kdo to napsal - a měl pravdu - že se svítí světly a ne diodami..) ale tohle mi nepřijde tak zlý ;) takže jsem také asi v menšině. Osobně by mi ale dost vadila nenávratnost takové instalace - až Tě to přestane bavit vyndáš to a s dírama v plastu uděláš co ?

Odesláno

tadom: Mrknu na přesné označení na světlech at neplácám, ale co je na tom, že jedno světlo se skládá z pěti modulů? Nikde není psáno, že to tak být nemůže. Pokutu? Za co? Pokud vím, tak oni by mi museli prokázat, že to tak být nemůže, ne já jim, že může. Každopádně kdykoliv můžu rozsvítit normální světla a jet dál. Z hlediska homogace opravdu strach nemám, ale zas to nikomu nenutim, chápu že je to ošemetný a to se někomu nemusí líbit.

Stibto: Vždycky se dá něco vymyslet ;) , ale tady mi nešlo o to být \"in\" ale spíš o funkci, kterou to splnuje, takže nevidím důvod proč by mě to mělo omrzet :)

Přema: Sorry, ale to fakt ne. Tohle má aspon nějakou funkci, ale omotat si světla páskama z led diod podle mě není k ničemu. Neberu Ti to, někomu se to může líbit, ale není to směr kterým bych chtěl jít.

Odesláno

Však já ti to neberu.....mě se zas nelíbí to tvoje a tobě to moje......

Ptal ses na názor toho tvého řešení......

PS: a nic sem neomotal.......a ta moje fotka byla reakce na tu 308

[upravil dne 11-12-11 17:19 od Přema]

Odesláno

Zdravim zcela konkretne problem bych asi nevidel v umistneni ale jak daleko ty diody jsou dal bych je vic k sobe.

Jinak vsem co tady nadavate na LED deni sviceni-je homologovane? JE.

A to ze se pouziva v rozporu s tim co je napsano ve vyhlasce ci zakone je pro nas Cesi snad jen bezpredmetna poznamka.

Neni tak dlouho co se jezdilo bez svetel a komu to vadilo ......?

To ze potkam deb.la /admine promin ale vystizneji to napsat nejde/ v desti vecer v mlze ..... jen s denima led svetlama ....?

Zakon jasne stanovuje kdy je lze uzit ale to je rozprava stejne jako propustnost folii na oknech ....!!

Je to jen a jen o nas lidech/ridicich.

Pekne jezdeni bez velkych i malich problemu :papa

Odesláno

DERT123. Ne díky, mě tohle nebere...

Lihous: Tyhle světla se samozřejmě s rozsvícením normálních automaticky zhasnou, v noci by to šíleně oslnovalo...

godzilaTO: Klakson přeci :D

Odesláno

Pro Schreek: Jo me je jasny ze to mate dle vyhlasky a pokud se rozsviti obrysova svetla tak toto zhasne.

Ja tou pripominkou chtel spis rici ze se najdou pitom.ci co jedou na Led svetla v noci mlze desti.....

Ale stejne to je s mlhovkama /dnes bude mlha ale jeste pozitri nekteri pojedou s mlhovkama protoze si nejak nevsiml ze mu sviti-od ceho je ridic???

Toto me trosku stve ale jak jsem napsal i jinde u nas v CZ je nedodrzovani a obchazeni snad vseho narodnim sportem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...