Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám takový problém. nevíze někdo jak zjistit kód rádia?když mám techničák od auta ze kterého bylo vymontované?auto pochází z německa takže u mě domluva telefonicky nepřipadá v úvahu. poraďte prosim

Odesláno

tak jsem pochopil.. nekupovat... škoda chlapík by mi dal číslo kastle vše.......vymontoval ho z auta které dotáhl ale kód nezná.... a ta cena taky nebyla marná

Odesláno

rádio bylo vytažený z 206tky která prý měla nalítáno 27tkm.takže to rádio by mělo být celkem nový pokud s tím nejezdil nějaký děda 2 km do krámu. Víc nevim ani typ rádia. Jen to že je to origo do 206

Odesláno

teď jsem s nim volal a tak za 20 minutek mi pošle ten vin tak ho sem pověsim..no řeknu to takhle já do peug zatím moc nedělal mám ho krátce. já mám 307 sw rv 2003 a od něho vím jen že to bylo rozstřelený dotah z něm. a že je to peug 206

Odesláno

Já právě nemám vůbec žádný.nebo teda mám ale obyčko koupený v elekro. ale nějak se vyje..va tak ho chci nahradit jinym.a když už tak ať to maká s ovládáním pod volantem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...