Jer250 Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Ahoj, přišlo zimní období a pár věcí šlo do kopru. Nové jsou v celku drahé, na to, že je to poměrně staré auto. Jedná se o ventilátor topení - originál mi odešel před 2 lety - když jsem ho pustil na přední sklo, tak mi vlála ofina. Sehnal jsem z vrakáče jinej, ale ten má poloviční výkon. Proto bych ho rád vyměnil nebo opravil, ale pochybuji, že rozborka nečemu pomůže. Dále bych potřeboval elektrickou stahovačku okna u řidiče. Nemá nějaká dobrá duše tyhle díly na prodej za rozumnou cenu? Auto P405 1.6 ( 1994/5 ) Díky Citovat
pavska Odesláno 9. prosinec 2011 Odesláno 9. prosinec 2011 Ahoj, přišlo zimní období a pár věcí šlo do kopru. Nové jsou v celku drahé, na to, že je to poměrně staré auto. Jedná se o ventilátor topení - originál mi odešel před 2 lety - když jsem ho pustil na přední sklo, tak mi vlála ofina. Sehnal jsem z vrakáče jinej, ale ten má poloviční výkon. Proto bych ho rád vyměnil nebo opravil, ale pochybuji, že rozborka nečemu pomůže. Dále bych potřeboval elektrickou stahovačku okna u řidiče. Nemá nějaká dobrá duše tyhle díly na prodej za rozumnou cenu? Auto P405 1.6 ( 1994/5 ) Díky Čau, jestli jsi z Benešova u Prahy tak zkus v Chotýšanech DEA Motor maj tam všechny použité díly z pežotů za ruzmné ceny. Citovat
crazybiker Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Mam vsetky diely. len z sr do Cz je problematicke.... Citovat
Jer250 Odesláno 10. prosinec 2011 Autor Odesláno 10. prosinec 2011 Jak moc? A co by jsi za ně chtěl? Citovat
Jer250 Odesláno 10. únor 2012 Autor Odesláno 10. únor 2012 Nějak to zapadlo. Platí to stále. Neměl by někdo, něco z těch dílů? Citovat
crazybiker Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Nejake veci este mam, ted je to dost vypredane, pak mi napis SZ a skusim sa nato mrknut Citovat
dzekyl2 Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 ahoj jer250 stale schaníš? jestli jo kouknu jak fouka a mužeme se domluvit. mam ho ze 405.d Citovat
*marian* Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 pokud ještě máš zájem mám doma dva jeden na autě a další ve skříni pokud máš cestu dám ti ho auto do konce týdne pujde do šrotu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.