Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem myslel,že si to viděl,psal jsem to do vlákna panu Vaňkovi  :)

Nakonec jsem neměl špatný vstřik,ale elektriku k němu,závadu našel a opravil.Dále jsem měl špatně nastavenou jednotku LPG,v nízkých otáčkách byla chudá směs a ve vysokých moc bohatá.Po jeho seštelování se mi za jízdy nerozsvěcuje kontrolka motoru.Chod motoru je plynulejší a motor jde krásně za plynem.

Odesláno

Nejspíš ne,měl jsem to už u 3 servisáku a všichni furt...to jsou vstřiky,to je jednotka atd...

Dneska jsem kontroloval svíčky a všechny měli odtrh cca 0,9mm  :o  Tak jsem je sklepl na 0,6mm.Byl jsem to projet cca 20 km a nechcíplo to,tak snad to bylo ono :super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Já věděl, že jsi mi ty kliky vyfoukl, ty :D od člena  Devils-night že ? Nebo-li si je kupoval v praze, viď :D

Odesláno

To jo, zepředu určitě, zezadu už tak ne :D  :aut

A jinak je to sice blbá fotka, ale když se správně podíváš, tak u mě taky najdeš ty stříbrné čudle na topení :D 

PC260140

Odesláno (upraveno)

Máme podobný vkus, bych si troufl říci :D

Jediné co mi chybí a co bych moc chtěl, jsou ty pitomé kliky :D které jsi mi vyfoukl :D

Upraveno uživatelem Wext
Odesláno

jj vidím,no máš to hezký.Hlavně se mi libí ty látkové sedačky  :)  Kdyby jsi měl FB,tak už ty kliky máš,dohodil bych ti jednoho kluka.
Hele jel bys se mnou na sraz na Slovensko?

Odesláno

Ano, o těch klikách víme všichni :D aspoň vidím, jaká tady je konkurence :D Jinak na Slovensko bych jel, ale záleží jak je to daleko ;) kdyby to bylo kousek od hranic, tak klidně... nechce se mi někam na druhou stranu Slovenska :D

Aspoň, že mám ty sedačky co chceš ty :D 

Odesláno (upraveno)

Tak to bych asi jel ;) To je kousek od hranic ;) Já to tam mám 170 kiláků, to se dá ;)

Jinak kdybych měl FB, tak bych ty kliky měl ? To je už dobrý důvod si založit FB :D

Upraveno uživatelem Wext

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...