Mizlerek007 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 hovno tomu rozumíte hoši :D tohle je normálně folie černá z escape např a prostě je to hezčí to mi nikdo nevymluví Citovat
222johny222 Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 já jsem si říkal,že už na nějakém coupé jsem to viděl Já tam prdnu to střední zatmavení a to ještě nevíte,že ty boční čiré blinkry hodím do černé,ať to splyne s lištou Mízo: už máš fólií na střeše?A jakou?Chtěl bych dát černou lesklou,tak bych rád viděl tu tvoji,ať mám inspiraci. Wext: jakou si měl folií na světlech? Já mám žlutou a nikde nemám problémy [upravil dne 29/7/14 20:34 od 222johny222] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 blinkry mám taky černý jinak folie zatím nejní... asi až přes zimu a nebo do relaxu na konopáč... uvidíme... Citovat
222johny222 Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 a uděláš mi foto jak vypadá? Kde si ji sehnal a kolik stála? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 dám ti přímo odkaz http://www.karbon-folie.cz/leskle-3d-folie-tvarovatelne-s-kanalky-v-lepidle/152cm-x-1-5m-cerna-extra-leskla-folie-3d-na-strechy-s-kanalky-v-lepidle/ [upravil dne 29/7/14 20:52 od Mizlerek007] Citovat
Msch406 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Taky jsem asi pred mesicem zatmavil v zadu blinkry folii a zvolil jsem tu na obr nejtmavsi a to auto je odost hezci. Proste to nevypada jak ciry svetla na korejce:D blinkry do blatniku jsem kupoval kourovy z rameckem cernym a je to taky jina kava;) [upravil dne 31/7/14 11:48 od Msch406] Citovat
Wext Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Ale hoši, bez zatmavení je to lepší... Mě ty světla s tím zatmavením splývají, vypadají pro mě divně, ale každý má svůj názor Třeba na té stříbrné bych to ještě nechal ale na modré..to vypadá fakt blbě... A můj názor je ten, že když už zatmavit zadní světla, tak už zatmavit i ty boční blinkry a i přední mlhovky a stříknout přední světla tak jak to má míza... ale jestli chce někdo jen zadní, tak za mě ne Jinak Johny, já měl na mlhovkách ty žlutý taky....a jednoho dne mě zastavili policajti a řekli, že to mám na místě sundat... a měl jsem štěstí, že jsem ještě neplatil pokutu.... ale už jsou na autě znova, tak uvidíme, jak dlouho tam vydrží tyhle Citovat
Wext Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Jo a Johny, když už přemýšlíš nad světly, že si je zatmavíš, tak proč ne i skla ? já mám zatmavené zadní skla a je to o dost lepší (viz.foto) Já osobně bych začal tímhle a pak se vrhl na světla... [upravil dne 31/7/14 14:14 od Wext] Citovat
222johny222 Odesláno 2. srpen 2014 Autor Odesláno 2. srpen 2014 Wext: s těmi světly mě už stavěli tolikrát a nikdy nebyl problém a to jezdím po celé ČR a hlavně hodně často do Karviné Jinak podle vyhlášky můžeš mít žluté nebo bílé mlhové světlomety,tak nechápu co řešili.Bych se s nima víc nebavil a ať to pošlou do správního řízení. Okna se mi černý na coupé moc nelíbí.Nevypadá to zle,ale když zatmavit,tak i přední boční,ale v to v dnešní době už není možné Citovat
Wext Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 No zatmavit i přední nejde, to bohužel, ale s těmi světly jsem tohle nevěděl, já to radši sundal, protože jsem se nechtěl hádat... Ale když už to vím, tak příště se už hádat budu nevím proč to po mě chtěli...asi jsem se jim nelíbil naštěstí mám doma ještě 2 metry té folie takže to stihnu nalepit ještě několikrát i když teď už snad naposled Citovat
222johny222 Odesláno 27. listopad 2014 Autor Odesláno 27. listopad 2014 Tak jsem to trochu zatmavil Citovat
222johny222 Odesláno 5. prosinec 2014 Autor Odesláno 5. prosinec 2014 Aby se neřeklo,že na autě nic nedělám.Auto prošlo úspěšně STK.Tlumiče jsou podle technika jak nové a brzdy mají odchylku jen 10%. Měnilo se pouze levé přední ložisko,které zlobilo už když jsem to koupil.Jezdil jsem na něj 3 roky ale teď už rachotilo fakt hodně.Jo a je nová revize LPG a čeká mě výměna jednoho vstřikovače a rozebrání plynové nádrže,něco v ní bouchá a kvůli tomu to hlásí závadu,tak odhaduju,že plovák je domršenej. Citovat
222johny222 Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 Tak když se vyřešilo LPG,tak auto opět stávkuje... Prorezl poslední díl výfuku u navařených úchytů. Tohle je maličkost,ale co mě štve je to,že při jízdě z ničeho nic auto škubne,otáčky padnou,palivoměr taky a auto chcípne a po chvíli se chytne a nepříjemně škubne.Dělá to jen občas a úplně nečekaně.Někdy to udělá,když se chci rozjet a mám lehce podtočený motor cca 1100 ot. Nenapadá Vás co by to mohlo být? Nesetkal se tím někdo?Díky za případnou pomoc. Citovat
radim.1008 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Za studena nebo za tepla? Čidlo otáček? Citovat
222johny222 Odesláno 14. leden 2015 Autor Odesláno 14. leden 2015 (upraveno) Dělá to za tepla i za studena.Včera jsem měnil snímač klapky,ale to nepomohlo.Spíše mám podezření na svíčky.Dříve jsem používal Bosch a teď tam mám Denso.Ještě když jedu ve vyšších otáčkách a rychle pustím plynový pedál tak auto 2x zaškubne,celkem nepříjemný. Upraveno 10. únor 2015 uživatelem 222johny222 Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. leden 2015 Odesláno 14. leden 2015 Dej tam Svíce co tam patří a udělej od trh o 0,1 mm mensi :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.