Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já jsem si říkal,že už na nějakém coupé jsem to viděl :D Já tam prdnu to střední zatmavení a to ještě nevíte,že ty boční čiré blinkry hodím do černé,ať to splyne s lištou :D

Mízo: už máš fólií na střeše?A jakou?Chtěl bych dát černou lesklou,tak bych rád viděl tu tvoji,ať mám inspiraci.

Wext: jakou si měl folií na světlech? Já mám žlutou a nikde nemám problémy :)

[upravil dne 29/7/14 20:34 od 222johny222]

Odesláno

Taky jsem asi pred mesicem zatmavil v zadu blinkry folii a zvolil jsem tu na obr nejtmavsi a to auto je odost hezci. Proste to nevypada jak ciry svetla na korejce:D blinkry do blatniku jsem kupoval kourovy z rameckem cernym a je to taky jina kava;)

[upravil dne 31/7/14 11:48 od Msch406]

Odesláno

Ale hoši, bez zatmavení je to lepší... Mě ty světla s tím zatmavením splývají, vypadají pro mě divně, ale každý má svůj názor :D Třeba na té stříbrné bych to ještě nechal ale na modré..to vypadá fakt blbě... A můj názor je ten, že když už zatmavit zadní světla, tak už zatmavit i ty boční blinkry a i přední mlhovky :D

a stříknout přední světla tak jak to má míza... ale jestli chce někdo jen zadní, tak za mě ne :blicismajlik

Jinak Johny, já měl na mlhovkách ty žlutý taky....a jednoho dne mě zastavili policajti a řekli, že to mám na místě sundat... a měl jsem štěstí, že jsem ještě neplatil pokutu.... ale už jsou na autě znova, tak uvidíme, jak dlouho tam vydrží tyhle :D

Odesláno

Jo a Johny, když už přemýšlíš nad světly, že si je zatmavíš, tak proč ne i skla ? já mám zatmavené zadní skla a je to o dost lepší ;)(viz.foto) Já osobně bych začal tímhle ;) a pak se vrhl na světla... ;)

post-47104-14109638968437_thumb.jpg

[upravil dne 31/7/14 14:14 od Wext]

Odesláno

Wext: s těmi světly mě už stavěli tolikrát a nikdy nebyl problém a to jezdím po celé ČR a hlavně hodně často do Karviné :D

Jinak podle vyhlášky můžeš mít žluté nebo bílé mlhové světlomety,tak nechápu co řešili.Bych se s nima víc nebavil a ať to pošlou do správního řízení.

Okna se mi černý na coupé moc nelíbí.Nevypadá to zle,ale když zatmavit,tak i přední boční,ale v to v dnešní době už není možné :(

Odesláno

No zatmavit i přední nejde, to bohužel, ale s těmi světly jsem tohle nevěděl, já to radši sundal, protože jsem se nechtěl hádat... Ale když už to vím, tak příště se už hádat budu :D nevím proč to po mě chtěli...asi jsem se jim nelíbil :D naštěstí mám doma ještě 2 metry té folie takže to stihnu nalepit ještě několikrát :D i když teď už snad naposled :D

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Aby se neřeklo,že na autě nic nedělám.Auto prošlo úspěšně STK.Tlumiče jsou podle technika jak nové a brzdy mají odchylku jen 10%.

Měnilo se pouze levé přední ložisko,které zlobilo už když jsem to koupil.Jezdil jsem na něj 3 roky  :D ale teď už rachotilo fakt hodně.Jo a je nová revize LPG a čeká mě výměna jednoho vstřikovače a rozebrání plynové nádrže,něco v ní bouchá a kvůli tomu to hlásí závadu,tak odhaduju,že plovák je domršenej.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak když se vyřešilo LPG,tak auto opět stávkuje... Prorezl poslední díl výfuku u navařených úchytů. :D Tohle je maličkost,ale co mě štve je to,že při jízdě z ničeho nic auto škubne,otáčky padnou,palivoměr taky a auto chcípne a po chvíli se chytne a nepříjemně škubne.Dělá to jen občas a úplně nečekaně.Někdy to udělá,když se chci rozjet a mám lehce podtočený motor cca 1100 ot. Nenapadá Vás co by to mohlo být? Nesetkal se tím někdo?Díky za případnou pomoc.  :mrk

Odesláno (upraveno)

Dělá to za tepla i za studena.Včera jsem měnil snímač klapky,ale to nepomohlo.Spíše mám podezření na svíčky.Dříve jsem používal Bosch a teď tam mám Denso.
Ještě když jedu ve vyšších otáčkách a rychle pustím plynový pedál tak auto 2x zaškubne,celkem nepříjemný.

Upraveno uživatelem 222johny222

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...