Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

190 000km je prd výdrž já měl na autě původní až do doby než sem dával na auto sportovní podvozek a ten se měnil ve 360 000km a fungoval dobře. Jinak jak píšou kluci bez stahovaku bych to já neriskoval. Kdybys bydlel kousek stahhovaky.bych ti půjčil ale takhle je to trochu z ruky :-(

Odesláno

Tak došlo k výměně ve 190 tis. km :

-zadních tyček na odklon kol (Delphi)

-nové svíčky (Denso)

-výměna oleje Total Quarz 9000 a olejového filtru(Champion)

-výměna vzduchového filtru (Champion)

-seřízená geometrie

Odesláno

Blahopřeji k milníku :D ať jezdí dál, bez poruch... I když u mě to jde spíš skopce - čím víc kiláků, tím víc poruch :D Jinak já se na tlumiče se chystám letos po 220 tisících ;)

Ještě se tě chci zeptat, tu střechu si lepil folií, že ? A folii jsi kupoval, kde ? Já bych si chtěl hodit střechu do matného carbonu, stejně, jako si teď dělám interiér, ale nejsem s kvalitou folie spokojený, tak se tě chci zeptat, kde jsi ji koupil ty ;) Jestli to tedy není tajné ;)

Odesláno

Děkuji :D

No koupil jsem obyč folií na Hatích.Sice jsem chtěl lesklou,ale nějak se nepovedlo.Míza má nějakýho kámoše,co mu dodal nějakou profi černou lesklou,tak se optej u něj.Chtěl bych to dát příští rok do černého lesku. :D

S těmi opravami...mám pořád problém s blikajícím airbagem,zlobí mě větrák vnitřní ventilace,zezadu mi něco ťuká na nápravě a nemůžu přijít na to co,při přeřazovaní mi něco asi ve výfuku nebo něco v zadní části rezonuje,stačí ti to takhle? :D:D

Ale jezdím pořád,během té chvilky do teď jsem namotal dalších 1500 km.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nech originální, je to nejhezčí a nestojí to žádné peníze :D a kdyby jsi přece jen chtěl tónované světla, tak pak za mě 1.) varianta těch tónovaných, ta druhá je už přehnaná, a řekl bych, že i policajti budou držkovat ;)

Odesláno

Wext: proč by měli policajti držkovat? na P405 jsou zadní blinkry zatmavené z výroby a nikdy mi nikdo neřekl půl slova, nehledě na to, že ten policajt nemůže vědět zda-li je to prasotunink nebo z výroby.

Odesláno

Tak tohle mě nenapadlo, já jsem jen měl problémy s mýma zatmavenýma mlhovkama....tak proto jsem to napsal, ale jestli na zadek nic neříkají, tak to jsem nevěděl, u mě ale říkali, že ta fólie tam nemá být.... ;) (měl jsem ji na předních mlhovkách)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...