Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
nema niekto nejaku stranku alebo rovno schemu ? na moje auto ? mam schcemu z 306 -ky ale nesedi mi to s mojimi suciastakmi :papa

Nádherný dotaz a to chceš jako schéma na hodinky z vodotriskem :xvul

Přečti si nejdřív pravidla fóra a pak to zkus napsat znova.

Odesláno

porovnal som ju a to tym ze som ,,,zistoval ci mi sedia elektricke vodice a suciastky podla mojho auta ,,,teda nesedi mi to ...vsecky relatka a poistky su inac osadene ,,,preto mi to nepasuje ,,,teda potrebujem schemu elektroinštalacie..ale inač dik za radu teda ,,,azda nepatri moja otazka to tejto sekcie ? ved davam to servisu ,,,tak kde je teda problem ?

Odesláno

chalani asi narazaju na to, ze 406HDI asi neni len jeden model/typ...pred faceliftom, po nom..hdi su 66kw, 79kw a 80kw..s MUXom bez neho....zisiel by sa rok vyroby, a motorizacia:aut

[upravil dne 9/12/11 11:09 od shark734]

Odesláno

jasne to je este pochopitelne ,,,ale oni naražaju asi skor na to ,,,ze si radi utahuju z novačikov ako vidim ,,,ale nevadi ...kazdy musi nejak zacat ,,,ok teda inac ide mi o elektroschemu..na tu 406 -ku hdi 80kw r.vyr.2001

Odesláno

Nikdo si z nikoho neutahuje.

Jenom musis respektovat nejake pravidla ktere tady plati.

Kdyz napises ze chces schemu tak musis napsat ceho.

Pokud to potrebujes pro sebe tak musis taky vedet ze schema celeho auta je na desitky stran a to ti nikdo jen tak neda.

Tak to upresni a mas vystarano.

Odesláno

no tak to je potom v poriadku ,,,len ze stacilo mi napisať ze problem je v tom ,,,pretoze ja nedokažu čitat myslenky nekoho ,,a namisto toho si utahuji ze mne jako ze zacatecnika....mneli to napsat ze problem je to zistit nebo ze neudal si parametre auta nebo neco takovy...ok to beru nemajina to nervy ,,,ale pak nejde o vzajomny respekt a to jsou taky pravidla tohto fora nebo ne ?

Odesláno

tady se narazi havne nato, ze zakladas denne nejake tema o tom, co se tu resilo uz asi milionkrat....

Zkus pouzivat tlactko hledat, nebo hledej pres google, najdes na vsechny sve dotazy odpovedi...

A kdyz najdes topik na dane tema a nenajdes tam odpoved, tak oziv starsi tema... Nejelepe si dej do podpisu jeste aspon rok vyroby, zda mas uz mux ci ne, jaky vykon mas a klidne i rovnou VIN...

To ze jsi novacek neomlouva to, ze neumis hledat nebo se to ani nepokousis...

A pokud uz zakladas tema, tak poradne specifikuj svuj problem... jeden radek malokdy staci...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...