Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek. prosim o radu, resp doporučenie jedného z týchto mobilov.

Nokia C2-06

Nokia C2-03

Samsung C 6712.

pripadne nejaky iný čo s ním máte nejaké skúsenosti.

tie nokie su asi rovnake, len je ina farba myslim.

potrebujem tel na dve simm karty. doteraz som mal nejaku cinsku krabicku a bol som s nou spokojny len chcem niečo novšie ale už nie čínu.(myslim napodobeniny- terajsia je kopia nejakeho ericssonu)

či s nimi máte nejake skusenosti, alebo rady okolo nich.

v podstate potrebujem telefonovat a pisat sms. niekedy niečo odfotit a poslat pripadne emailom, tak preto niečo s moznostou internetu.

nechcem dat nejako vela penazi, a tieto stoja od 100 do 139€.

pred touto čínou som mal všetko iba nokie tak sa bojim samsungu, ale ten ma zasa wi-fi a nokie nie.

skuste niečo poradiť chlapi.

Ďakujem zatial.

[upravil dne 9/12/11 11:58 od romik1]

[upravil dne 9/12/11 21:29 od romik1]

Odesláno

samsung ma desne menu oproti zvyku nokie. bude tazke sa ti zvykat, ale da sa to zvladnut,

ja som tiez na nokii odchovany, mal som dual sim od samsungu bol fajn, super vydrz,

ale ja zas tie prkotiny ako wifi a multimedia nepotrebujem. Zvazujem kupit tu nokiu C2-00

namiesto toho samsungu som ho uz predal lebo mi nechcel dobre fungovat s BT modulom v mojom aute, nokie idu super, ma odskusany aj android, taktiez pohoda. a hlavne potrebujem mobil ktory budem nabijat 1x za tyzden a to bol ten samsung dual ako stvoreny. u tejto nokie sa tiez toko prdpoklada vydrz, nakolko tam niesu tie multimedialne chobotiny tak to vydrzi dlhsie. neviem ako su na tom symbiany dnes dobre ale co si pamatam tak je to hodne pomale, tak pozor na to...

Odesláno

tak pripajat sa na nejaky FB a pod nepotrebujem. ide mi o to, nech si mozem pozriet maily a pripadne nejaky narychlo poslat a nemusiet hladat pocitac. aplikaciam a tymto hlupostiam aj tak nerozumiem, takze nemusi byt uplne super.

a hlavne potrebujem prijimat mmsky bo ten cinan co mam sa neda nastavit. aj ked je super.

celkom dost telefonujem takze baterka je tiez dolezita.

fotak aby bol kvalitný, lebo niekedy potrebujem urobiť napr. fotku pre reklamaciu dverí alebo podlahy a nechcem všade nosit velky foťák.

v recenzii co mi poslal Peta som si všimol, že nema zaznam hovoru ten samsung, čo ma dost mrzí.

ps: mozno mi bude spolupracovat s televizorom:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...