icepick.cz Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Dobrý den, chci se zeptat zda má někdo zkušenosti napojováním autorádia na ovládání ovladače pod volantem. Koupil jsem tohle rádio http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-autoradio-cd-mp3-pioneer-deh-2100ub---596.html?product=others které by to mělo podporovat ale nemám žádné zkušenosti stím tak to bere PEUGEOT. Musí se potom na napojení na PC a nějak to ještě nastavit ?? Díky moc za odpověď, Luboš Citovat
Vítek1 Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 http://stualarm.cz/produkt/52spg006-adapter-z-volantu-pro-peugeot-206/citroen/fiat-ulysse/ Citovat
icepick.cz Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Bez toho si to neškrtá jo ? To mě vyjde dráž jak rádio Citovat
icepick.cz Odesláno 8. prosinec 2011 Autor Odesláno 8. prosinec 2011 Nebo aspon takhle , kdyz jen radio vymenim a napojim na ISO konektor pude to autoradio bez dalsiho zasahu ? Citovat
307rg Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 samozrejme že bude fungovať, akurát bez adaptéra neuvidíš data z radia na stredovom displeji a nebude sa dať ovládať ovládačom pod volantom... Citovat
wojtěch Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Nemusi se prehodit 2kabliky napajeni?? Citovat
307rg Odesláno 8. prosinec 2011 Odesláno 8. prosinec 2011 Nemusi se prehodit 2kabliky napajeni?? to neviem (mám originál rádio) ale napr. parot ktorý mám tiež na ISO konektoroch bez zámeny pinov funguje dosť nešťastne a to tak, že pri vypnutom zapaľovaní sa po dvoch minútach sám vypína a naopak ked telefonujem normálne bez hands-free stačí ak niekto otvorí dvere a už sa mi volajúci stratí pretože ho prepne na hands-free... takže asi bude vhodne prehodiť pozíciu tých dvoch napájaní (nepamätám sa ktoré presne to sú, niekde to tu je, treba hľadať...) Citovat
Juro1 Odesláno 8. březen 2012 Odesláno 8. březen 2012 A načo vymienaš original radio za nejaký lacný pioneer? ked k nemu musis adapter kupovať!?? To sa oplatí ked tam daš nejaké lepšie radio. Ja tam mam ALPINE 9886R s adapterom na ovladanie z pačky. Ale ked som to kupoval tak 4 roky nazad tak toradio stalo 11000SK - ale hrá doteraz bez probleémov a perfektne. Chstam sa nanejaký zraz- tam ti to ukažem ked chceš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.