Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,

chci se zeptat zda má někdo zkušenosti napojováním autorádia na ovládání ovladače pod volantem. Koupil jsem tohle rádio

http://www.audiocar.cz/detail-autoradia-autoradio-cd-mp3-pioneer-deh-2100ub---596.html?product=others

které by to mělo podporovat ale nemám žádné zkušenosti stím tak to bere PEUGEOT. Musí se potom na napojení na PC a nějak to ještě nastavit ??

Díky moc za odpověď, Luboš

Odesláno

samozrejme že bude fungovať, akurát bez adaptéra neuvidíš data z radia na stredovom displeji a nebude sa dať ovládať ovládačom pod volantom...;)

Odesláno
Nemusi se prehodit 2kabliky napajeni??

to neviem (mám originál rádio) ale napr. parot ktorý mám tiež na ISO konektoroch bez zámeny pinov funguje dosť nešťastne a to tak, že pri vypnutom zapaľovaní sa po dvoch minútach sám vypína a naopak ked telefonujem normálne bez hands-free stačí ak niekto otvorí dvere a už sa mi volajúci stratí pretože ho prepne na hands-free...

takže asi bude vhodne prehodiť pozíciu tých dvoch napájaní (nepamätám sa ktoré presne to sú, niekde to tu je, treba hľadať...:aut)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

A načo vymienaš original radio za nejaký lacný pioneer? ked k nemu musis adapter kupovať!?? To sa oplatí ked tam daš nejaké lepšie radio. Ja tam mam ALPINE 9886R s adapterom na ovladanie z pačky. Ale ked som to kupoval tak 4 roky nazad tak toradio stalo 11000SK - ale hrá doteraz bez probleémov a perfektne. Chstam sa nanejaký zraz- tam ti to ukažem ked chceš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...