Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar jsem tu nový tak mě hned nenadávejte,našel jsem mapy 2011-2012 na SD kartě funguje to ,ale zajímalo by mě,jak to je aktuální,pokud máte někdo víc zkušeností budu rád::myslim

Odesláno

No to bude na RNEG ne???? To musí být přímo na RT3 či RT4/5...co máš za systém???

A neboj , zatím Tě není proč ukamenovat;););)

[upravil dne 8-12-11 19:17 od Přema]

Odesláno

No to dostaneš do kokosu :D:D:D .... hod to někomu do SZ.....

Zas tak přísný nejsme....první to smažem a po vícekráte neuposlechnutí pokynů moderátorů a adminu dostaneš ovoce...banán:D;)

Odesláno

Dobře dobře - já budu hodnej je to na Noeman a odkaz na link můžu,já nechci dělat nikomu zle,porad jak se to u Vás dělá ??? Myslím že odkazy na stránky jsem tu viděl

Odesláno

Ano ale viz. pravidlo fora...

8. Dodržovat zákony

Warez, linky na cracky programů a jiné odkazy na nelegální software či jiná autorsky chráněná díla jsou zakázány.

Odesláno

RT3 je dle Peu WIP Com dle Citro NaviDrive

RT4 je P RT3ev WIP Com C dtto

RT5 je P RT3eco WIP Com C dtto - podle tohoto se taky dá poznat jestli se u RT4 po update systemu na 8.x zprovozní Btooth. Musí mít na štítku RT3eco=stejná základní deska s RT5.

RNEG dle P WIP Nav C My Way (SD karta)

NG4 dle P WIP Com 3D C Navidrive 3D

To aby jste věděli co hledáte :-)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ahoj, nikde to nevidim, asi sem slepej :) ale mate tedy primo nejakej odkaz na mapy 2011/2012 na sd kartu?Ja mam 2009/2010 a potreboval bych uz novejsi (407sw, rok vyroby 2010)

Dekuji

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám 407SW rok výroby 2009.

Mám navigaci Wip Nav kde jsem měl originální SD kartu a na té mám mapy 2009/2010. Od kolegy jsem si zkopčil ,apy 2010/2011 a fungovalo to v pohodě. Minulý týden mi v Peugeotu přehráli software Wip Nav a jsem v koncích. Funguje mi pouze originál. Chtěl bych se zeptat jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost co s tím. Předem moc děkuji

Odesláno
Ahoj, mám 407SW rok výroby 2009.

Mám navigaci Wip Nav kde jsem měl originální SD kartu a na té mám mapy 2009/2010. Od kolegy jsem si zkopčil ,apy 2010/2011 a fungovalo to v pohodě. Minulý týden mi v Peugeotu přehráli software Wip Nav a jsem v koncích. Funguje mi pouze originál. Chtěl bych se zeptat jestli s tím nemáte někdo nějakou zkušenost co s tím. Předem moc děkuji

Proč to přehráli ? Jaká verze fw je tam teď ?

Vždycky se s tím dá něco dělat ;)

Odesláno

Reklamoval jsem jim časté samovolné restarty během jízdy tak mi přehráli fw. Po přehrátí zůstalo vše nastaveno jen se změnila verze fw. Poté jsem dojel cca. 40km do práce tam jsem zastavil, zamknul, došel do skladu, odemknul naložil nějaké věci zavřel a začalo samo hrát rádio. Potom jsem jel do kanclu a za 3 km se mi to 5x restartovalo. Když jem jel z práce tak opět 6x restart a naposled se vše vymazalo jazyk francouština. Tak jsem vše nastavil zpět, přihlásil mobil a od té doby bez restartu.

Verze fw: rneg_D_R33b_R33.09

Děkuji

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj je na fotketento typ rádia? RNEG dle P WIP Nav C My Way (SD karta)

A ak áno, dá sa dať doň CZ alebo SK jazyk?

A ak áno tak ako?

No podťe do mňa?

post-48498-14109629676622_thumb.jpg

Odesláno

tu je pisane o mapach na RNEG

clen filipino mi poslal pekny navod ako to stiahnut.

Inak su tam mapy 2012-2013. je to verzia ktora ide na vsetkych FW az po R40b 40.03.

len je treba pouzit SD kartu 16GB.

Mam to stiahnute a nahodene a slape to fajn. aj fotoradary su aktualizovane, plus je tam moznost dostat aj aktualizaciu fotoradarov z februara 2013. Tie sa objavuju dost pravidelne.

Dokonca som nasiel aj navod ako pridat ci odobrat fotoradar zo suboru. Takze si mozes dodat napr dodatocne radar na ktory Ta bude upozornovat. Je to sice uz komplikovanejsie, ale super, nakolko napr POI sa neda pridat. Ale mozem si nastavit na mieste kde chcem aby ma navigacia upozornila na mnou zadane miesto, ze je tam napr. radar na rychlost 150km/h. Co je blbost ale pre mna je to info ze je tam bod ktory som si zadefinoval ja. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...