GooFy Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 bylo to takhle: přišla jednotka, vyndal sem starou a dal ji chlapíkovy co sem to u něj měl na přehrání imobilizéru. dnes sem ji měl hotovou tak sem šel k autu zaojil ty 3 konektory a to je vše. on už tam večer nebyl tak když to nepůjde prý to dá nadiagnostiku až přijede. ale já sem stím autem normálně od něj odjel. a doma po chcípnutí už nenastartoval [upravil dne 14/12/11 19:32 od GooFy] Citovat
straki007 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Kdyz se dela immooff tak se musi odpojit komunikacni kabely at se jednotka nezamkne zpatky.Ale to uz musi vedet ten co to dela. Nech si teda udelat poradnou diagnostiku at vis na jisto co mu chybi. Citovat
GooFy Odesláno 14. prosinec 2011 Autor Odesláno 14. prosinec 2011 ok pak dám vědět, zatím dík Citovat
GooFy Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 Tak dneska sme zřejmě pokoročily, na diagnostiku už semse nedostal tenhle týden ale dnes sme to zase zkoumali. měly jsem povolený vstřiky jestli znichněco poteče. teklo jen málo, tak sme koukaly na čerpadlo. zkoušely sme ho na přímo a bylo to stejný ale je tam nějakej elekrtomagnetickej ventil kterej zřejmě nespíná. když sme ho vyndaly a dali přímo na baterku tak nic nedělal. myslíte že v tom by mohla být chyba ??? Citovat
masterjj Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 No jasně pane. Když ti ten ventil nesepne, tak ti to do motoru nepustí naftu. U 205 to bylo tak, že jsi žhavil a po nažhavení si slyšel cvaknutí tohoto ventilu a ten pustil do motoru naftu a mohl si nastartovat. Citovat
GooFy Odesláno 17. prosinec 2011 Autor Odesláno 17. prosinec 2011 tak to bude určitě ono, nevíte někdo kde se to dá koupit já to nikde na netu nenašel Citovat
masterjj Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Já bych šel na vrakáč pro takovou věc Citovat
straki007 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 No jasne. RAIL ma stop ventil...............proc napojujes neco na baterku kdyz o tom nemas paru??? Pokud jsi napojil dezaktivaci tretiho pistku cerpadla tak to jsi neporesil.Pokud jsi napoji regulator tlaku tak taky ne. Oba snimace jsou ovadane RCO signalem.Resp. PWM signalem. Vis co je to za signal?? Citovat
straki007 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 No tak proc delas takove psi kusy? U takoveho auta nejde pripojovat dratky od baterky kam se ti zamane..... Dej do auta opet svoji jednotku jestli nenastartuje. Citovat
GooFy Odesláno 18. prosinec 2011 Autor Odesláno 18. prosinec 2011 skusím, nj motory nejsou mou silnou stránkou [upravil dne 18/12/11 12:28 od GooFy] Citovat
straki007 Odesláno 18. prosinec 2011 Odesláno 18. prosinec 2011 Tak radeji uz zadne kabilky od baterky nikam..... Citovat
GooFy Odesláno 9. leden 2012 Autor Odesláno 9. leden 2012 tak už to vypadá že se na to přišlo. nějaký relé odešlo nebo co to je a vypálilo všechny žhavičky a snímač otáček. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.