Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Ještě ne, kvůli mrtvé spojce nemůžu do garáže k elektrice kvůli fénu, tak jsem to odložil až po opravě. Ale těším se, jak to bude vypadat. Přišly peníze?

[upravil dne 2/9/12 08:59 od Roman Bazi]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dám zase nějákou tu novinku ... Auto mě pěkně pozlobilo, minulý čtvrtek ráno jsem sednul brzo ráno do auta, otočím páčkou světel a nic... nakonec prdly obě žárovky naráz a ruplo samo sebou jen vlákno potkávaček :grr

Jinak včera jsem nalakoval zadní XS nárazník, dneska se rozleštil a navoskoval. Nějáká ta chybka v laku je ale největší problémem je, že mi jako minule namíchali moc tužidla do laku :grr a místama je to kazový ale asi nic co by nešlo přebrousit a rozleštit. Takže až zas bude čas, předělá se to :roll

img20120911105230.jpg

Odesláno

Díky :) Dělám si na tom jen to, co něják tak zvládnu a hlavně na co jsou peníze. Chtěl jsem to dat k lakýrovi ale pán chtěl být vysokoškolák, tak vrážím peníze jinam... :roll

Než půjde na auto, tak budu muset vykoumat delší silentbloky na výfuku, protože XS nárazník je prodlouženej směrem k zemi oproti obyč nárazníku a nevím, jestli se mi do výřezu vejde výfuk.... Ale doufám, že to zmáknu do srazu Vysočiny, ať tam přijedu s nějákou tou novinkou...

Jinak pokud nebudu línej, tak si dojedu k Béďovi a budou na autě asi i Angel Eyes v chrom provedení :)

Odesláno

Tož pěkné to máš, moc pěkné. Doufám, že to do Vysočiny stihneš, abych to mohl okouknout.

Nebylo by lepší, navařit jinou koncovku výfuku, než výfuk pouštět níže? :myslim :myslim

Odesláno

Bylo by to jednodušší ale já mám koncový tlumič z nerezu :) a koncovku není převařit kam :myslim Určitě si pamatuješ z mini srazu, mám tam ten uřvanej výfuk :D

Odesláno

Přesně ty jsem myslel :) Na kolik Tě zhruba vyšli ? Já jestli je přiměřená cena 200 Kč/ks :D Jakou jsi s tím měl zkušenost ? Díky :)

Odesláno

Tak to je vezmu od HighPerformanceParts :)

Jinak dneska jsem si dovezl domů Angel Eyes zn. Sonar od Bédi, za což mu ještě jednou děkuju :)

Trošku jsem je umyl, vyleštil a jsou skoro jak nový :)

Teoreticky v pondělí budou na autě...pokud přijdu na to, jak zapojit ty svítící kroužky, protože mají vytáhnutý dráty mimo a nejsou nikde zapojený... :myslim

staensoubor2.jpg

staensoubor1.jpg

staensouborj.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...