Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Rejty: XS paket kompletní nechci, sháním akorát zadní XS a pak možná blatníky ale to bych musel sehnat jiný kola... Přední XS nárazník mám doma ale zatím ho nepoužiju ;)

Jinak fotky nových zadní světel budou nevím kdy, jak na potvoru mi odešel foťák :grr

Chystám se zatmavit rámečky v předních světlech - stříknu je asi na černo ale nevím jestli mat nebo lesk a čím to slepit zpátky :roll Uvítám každou radu :)

000001nk.jpg

[upravil dne 8/8/12 10:45 od Tom_206]

Odesláno

A jakej silikon si na to použil ? :) Ty rámečky stříknout asi klasicky, ne ? základ, plnič, lak, ne ? :) a dát klasickej základ nebo na plasty ? Jsem trubka ale nechci zkonit relativně nový světla :)

Odesláno

Použil jsem obyč čirej silikon na lepení akvárií, ale bude stačit i nějákej normální. Kámoš na to použil ten černej maglajs, kterej se používá na lepení čelních skel a taky to drží. Na ty rámečky, tak jak píšeš..ale asi stačí základ (na plast, nebo klasickej, to je jedno) a pak černej mat a hotovo :)

Odesláno

natřít černym alkytonem,udelal jsem to u 3 aut a drží to dodnes:) stací a zalepit černym silikonem:)

Odesláno

Pánové, Díky moc.... Já si to myslel... Vezmu to tím Alkytonem a koupím nějákej lepší silikon :) Zkrátka Alkyton je na všechno :)

Rovnou vezmu velkou plechovku a opravím poničený hrany prahů, kterýma jsem udělal díry do betonu v dílně u Kirkize, za což se mu omlouvám :D:papa

Jinak v pondělí jsem absolvoval menší výlet od nás do ČB + něco najeto po městě ve výsledku celkově 275km s výslednou spotřebou cca 5,9l/100 :mrk Počítal jsem to třikrát, protože se mi to furt nezdálo ale dle natankování a počtu km to sedí... :)

[upravil dne 8/8/12 14:38 od Tom_206]

Odesláno

Trošku jsme omladili zadek.... :)

20120812161554.jpg

Ještě jednou díky Béďovi za světla :) To čekání na ně se vyplatilo :D

Jinak jsem dal ještě do černýho matu víko ventilů, fotku dám, až vyčistím motor :)

Odesláno

Rejty, ani mi o něm nemluv... furt nemůžu sehnat nějákej pěknej kousek :(

Jinak přední lampy je nemožný rozlepit. Je to druhovýroba a po 3 hodinách jsem rozlepil půlku jednoho světla, takže to odkládám na neurčito :aut

Odesláno

Tak včera jsme překonali hranici 145 000km .... Nakonec se závadou :) Po projetí větší díry :grr se mi odpojil MAP senzor a do jednotky to naházelo chyby, takže to dělalo problémy i po vrácení konektoru na správné místo. Nakonec pomohlo odpojení baterky :)

Jinak chystám pár menších novinek / úprav :) Něco možná odtajním příští týden...

[upravil dne 18/8/12 14:13 od Tom_206]

Odesláno

Tak dneska jsem se dal do menší renovace plecháčů na zimu, trochu se brousilo, nakonec se jim dostalo černýho matnýho alkytonu a udělal jsem žlutou hranu disku, ale nevím jestli to nechat nebo to předělat buď na jinou barvu nebo do matu jako zbytek disku :myslim

Dokoupil jsem origo spoiler pod nárazník, bez něj to prostě nebylo ono. Absenci zapříčinil nějákej nenechavec, co mi ho uloupil :grr

V jednání je zadní XS nárazník, bez kterýho by to nejelo :D ...

Foto bude, až žabáka umeju :)

post-38518-14109626412647_thumb.jpg

Odesláno

Dneska jsem koupil bezramínkový stěrače, sice Starline ale stírají zatím parádně... minulou zimu jsem koupil nový Valeo a během toho 3/4 roku mi odešli a stírali úplně na dvě věci :grr

Odesláno

Tom_206-koukám , že jsi se dostal asi na VŠ.V tom případě gratuluji.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...