Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem taky zvědavej :D Mám teprve 2 kola hotový a už se ozývá zápěstí, takže se to trochu protáhne :)

Ty 15\" by byly taky fajn, ale tyhle byli pár km od bydliště a za pár korun, navíc jsou podle TP :)

Odesláno

Dnes navečer jsem se nudil a vymýšlel barvu na kola, no nenapadlo mě nic lepšího, než vyjet do města a po něčem se podívat, obyč prodejny mi všechny zavřeli před nosem, zbyl mi baumax...a světe div se, barvu jsem vybral :D

Takže finální provedení kola - límce leštěný a střed zlatá, pro ilustraci dám fotku civica se skoro stejnou barvou na kolech :)

57682944019276267534020.jpg

Odesláno

Zelená se mi taky líbila ale leštil jsem kolo a zjistil jsem, že prakticky z toho nejde vyčistit ani sebemenší špína :-/ takže jsem sháněl něco, co udělá lepší povrch :) Navíc jsem kolo přiložil k autu a už jsem z toho tak nadšenej nebyl :D

Odesláno

Dneska jsem si od rána trochu máknul a mám 2 kola úplně hotový :) Takže se můžete kochat :)

dscf1060fa.jpg

dscf1061e.jpg

dscf1062r.jpg

A menší pokus se lvíčkem z lišty nad SPZ, kterou jsem měnil za tu bez znaku :)

dscf1063dy.jpg

Já myslím, že to nevypadá špatně, oproti tomu, jak ty kola vypadaly předtím :D ... :)

Odesláno

Tome vyzera to SUPER normalne sa mi tie kolesa pacia :) a ten levik v strede je paradny hodi sa tam uz ich daj prosim ta na auto tie kolesa ! :D :D:P

Odesláno

Díky :) lvíčka mám jen jednoho a ke všemu je ještě prohnutej, takže musím sehnat nějákou náhradu ... hodně se mi tam líbí :D

Neboj, dočkáš se, ještě 2 kola, pak je nechat vyvážit a budou na autě :D Snad to stihnu do příštího týdne :blablabla:D

Odesláno

Nemám slov. Jednoduše krása a s tim znakem je to prostě pecka. Udělat z kanáldeklů takový kola je umění :) Kdyby byly 15\" s nízkoprofiláčema, tak si sedám na prdel :D Ale i tak je to super! Těším se až budou na autě.

Odesláno

Díky :) Však nízkoprofil bude...ale až na příští léto :) Jsou v plánu 195/45 R14 :) Pokud budu mít ještě tyhle kola :D ...

Navíc musím sehnat ty lvíčky ! :bacha Nemůžu je nikde najít...Nevíte někdo, jestli se nedají koupit v Peugeotu ? :)

Odesláno

No ten rozměr je docela divokej :D To já budu ten samej rozměr dávat na 15\" :) Tím si docela zbytečně zpomaluješ už tak nepříliš rychly auto. :D Ale proti gustu :)

Odesláno

Tak to na ty lvíčky kašlu... 1200 za 4 loga nedám...:roll

Ale i tak děkuju za tip :)

Mně to nevadí :D jede mi to o chlup líp, než obyč 1.1 a to, že to pojede pomaleji neřeším... :) Ale jak říkám...třeba budou jiný kola...těžko říct, co bude za rok :aut

Odesláno

Nech si to napíchnout na diagnostiku, porovnej rozdíl a pak stačí přesadit ručičku :) Nebo alespoň u 206 to tak jde, nevím jak u 106 :)

Jinak co by jste řekli na masku bez znaku ? origo, akorát bez znaku :) Nebo tam mám nechat lva ? :)

Odesláno

Chtěl jsem 175/55, ale kvůli vzhledu budu dávat nejspíš 195/45 :) A značku si musím ještě rozmyslet, tak něják stále pátrám po tom pravém :)

Odesláno

Tak ve značkách pneu tápu... já jsem spokojenej s pneu Nankang :) ... Dají se sehnat za slušnou cenu ... Ale co člověk, to názor, někdo říká, že jsou takový, druhej, že jsou makový :D

Odesláno

Právě teď Nankang mám, sice mají 3-4 mm vzorku, ale nedám na ně dopustit :) Drží to jak na kolejích a právě váhám jestli je dát i ve 195/45 r15 nebo koupit třeba klasickou barumu bravuris 2 nebo falken ziex.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...