podolak2 Odesláno 18. duben 2012 Odesláno 18. duben 2012 je to pěkny .. taky bych to chtěl ale nemužu bych nikam nenajel už teď hrnu nájezdy do garáže na náměsti retardery a všude možně naštěstí jenom lízem
Tom_206 Odesláno 18. duben 2012 Autor Odesláno 18. duben 2012 To jo, nebejt Kamila, tak jsem se k tomu nedokopal, objednat ho jinde Jinak podolak2: Tohle jsem si říkal taky, ale ono to je jenom o tom, dávat si pozor, kam jedeš a jak rychle. Beru to s tím snížením, co mám teď U tebe je to horší s tím lízátkem, ale to snese taky hodně a se snížením -35mm by to vypadalo luxusně, na to obyč ježdění
FiFa_cze Odesláno 19. duben 2012 Odesláno 19. duben 2012 Tak jsem mrkl na tvoje vlákno a vypadá to dobře. Chce to ještě kola a kopnout prdel níž Jinak jsem se díval, že stavák na 206ku je levnější než na 106ku, což je hodně v klidu Ale asi jde o značku no. Na nějaky 13 palcovy kola s šířkou 9J se vyser. Leda, že bys na to dal obrovskej profil gumy (což by nevypadalo vůbec dobře) abys dodržel průměr na základnim rozměru, co máš v TP. Jinak si auto akorát zpomaluješ a z už tak mála koní si uděláš ještě míň. Jebni tam 15\"-16\" třeba s šířkou kolem 8J, úzkou gumu a budeš mít pěknej stretch, kterej se teď hodně nosí. Každopádně bych průměr kola zachoval u tak malyho obsahu, ale je to na tobě, je to tvoje auto
Tom_206 Odesláno 19. duben 2012 Autor Odesláno 19. duben 2012 Díky, zadek..to je kapitola sama pro sebe...dneska jsem vyhodil další prachy za odrezovač s mrazovým efektem a stejně jsem tlumič ani torzku nepovolil ...takže to hodím do servisu, ať ten zadek udělají Jinak ty kola....zatím se držím původního plánu - 14\" nebo 15\" plechy a gumy s bílým proužkem nebo pokud seženu peníze, tak bych vzal Keskin KT1, 16\" od Kamila... Stavák jsem dal na doraz a furt je ten předek vysokej hold jen co bude dole zadek, z předku jdou pryč asi helpry...nebo to vepředu doženu lízátkem
Tom_206 Odesláno 22. duben 2012 Autor Odesláno 22. duben 2012 Tvoje keskiny ... jsou nádherný ale mají jednu chybu..jsou moc široký ... a nwm nwm, jak bych je nacpal dozadu ... Dnešní pokus o povolení tlumičů opět neúspěšný - bral jsem to i násilně a nic :-/ začínám přemýšlet o nových šroubech z Peugeota a flexe Jinak nejnižší bod po stočení staváku dolu je katalyzátor 10cm od země, prahy 13cm a nárazník 15cm.... a to je pořád moc... Navíc mi nějákej pi*ulín odřel lak na střeše - hlava mi to nebere, jsou to dvě 15cenťákový rejhy, obě jdou skoro souběžně... samozřejmě to nejde ani rozleštit
Tom_206 Odesláno 4. květen 2012 Autor Odesláno 4. květen 2012 Tak menší edit. Dneska mi bylo do breku, přišel jsem ráno k autu a nějáká s prominutím svi*ě objela klíčem celej pravej bok. Rýhy samozřejmě skrz barvu až na plech - komplet dveře a zadní blatník. Jinak vzal jsem brzdy žlutým alkytonem a speciální thermopáskou jsem obalil sání, abych ho odizoloval od tepla V pondělí nechávám vyměnit zadní tlumiče a uložení předního levýho tlumiče, umřelo tam ložisko...
Rejty Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Svět je zlej, a není to jen o závisti...... Já už se ani nekoukám na zprávy v TV ani noviny nekupuju..všímam si už jen sebe a věcí co mám rád.... Pořád ti neokopali zrcatka a nepošlapali střechu a neutrhli antenu jako mně
safi1 Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Jjj zmrdi ja mam tiez skrkanec od klucov vzadu pri svetle... Neskor vykrutena- vytrhnuta cela antena proste zlo a zavist na kazdom rohu Neda sa stym nic robit a najlepsi su taky co ti jebnu do auta a tvaria sa ze nic a v klude odidu a este ich aj vidis...
Tom_206 Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 Rejty: Věř nebo ne, ale u nás v obci je to už jen o závisti ...krom jednoho chlapa v ulici, kde parkuju. Obešel mi celý auto a zkontroloval i STK Nechápu o co mu šlo... Mám podezření na mladý parchanty, každej den chodí chlastat a pak chodí z5 tou ulicí... minulej tejden ničili dopravní značení a zábrany u stavby, tak by tohle na ně sedělo Do večera nahodím fotky... Každopádně to není normální, takhle někomu ničit majetek, jenže co s tím nadělám - zatím všechno beze svědků, jen poškrábaný auta, PČR to tam nehlídá ikdyž by měla... Navíc pojišťovna mi nedá ani kačku, takže oprava bude na způsob rozstřiku a rozleštění...ale s tím počkám, jestli se něco vyřeší nebo ne...
podolak2 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 pěkny svině, když je chytněš tak ani nevolej policajty ti nic nevyřeší rovnou jim dolamej ruky nějakou tyčkou nebo basebolkou:bacha
$ Torrez $ Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 rozhodně musíš ještě níž jako.Jinak jak řiká podolak2,hned na místě zlámat haxny takovejm *******m !!!
Tom_206 Odesláno 5. květen 2012 Autor Odesláno 5. květen 2012 Jen co nám udělají v ulici silnici (červen 2012), tak si půjčím stahováky a vyndám helpry a pak se to dá dolu. Jak je vidět na fotkách, silinici u baráku mám jako průměrnej tankodrom a už teď škrtám nápravnicí a prahama Jinak co nadělám, musím teď co nejvíc parkovat u baráku pod osvětlením, nic víc s tím neudělám.... ještě přemýšlím o plachtě, když budu stát venku...ale o to víc je to bude asi lákat... Jinak fotky z dneška Upravil jsem si starou podložku pod SPZ, obrousil původní nápisy a udělal sticker bomb... Mám to na chvíli, než pořeším US formát SPZtky... A slíbené fotky škrábanců... [upravil dne 5/5/12 20:19 od Tom_206]
ozzy1 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Na toto platí asi skutečně žádnej polda ale pořádně přes držku.
FiFa_cze Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Natáhnout z baráku 230V přímo na kastlu a ráno uvidiš, kdo to dělá
Tom_206 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Ozzy1: jedině... PČR s tím neudělá absolutně nic.... maximálně to, že o kolo toho bude humbuk .... Fifa... : jenže já to parkoval o ulici dál a tak velkej prodlužovák nemám ...
FiFa_cze Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 To je blby no. Mě zas ukopli zrcátko, parchanti. Přes zimu jsem měl plachtu. Nikdo ji neukradl ani nepoškodil a nemusel jsem ráno nic škrabat, takže plachtu schvaluju, ale jen na noc. Nenechávat ji tam třeba týden.
Tom_206 Odesláno 11. květen 2012 Autor Odesláno 11. květen 2012 O plachtě ještě popřemýšlím Jinak auto je v servisu dělá se na ložisku uložení levýho tlumiče + manžeta homokineťáku + výměna zadních tlumičů za kusy ze sady od JOMu Jinak trochu jsem předělal zase sání sundal jsem thermo pásku, dal jsem prvně vrstvu z takový silnější thermo pásky, která má lepší vlastnosti a na to znovu tu co jsem měl předním. Z venku se první vrstva sice ohřeje ale potrubí zůstává studený Jen co bude auto doma, tak to vyfotím ...
Tom_206 Odesláno 12. květen 2012 Autor Odesláno 12. květen 2012 Tak před chvílí jsem dovezl auto ze servisu... takže na levý straně udělaný uložení, nakonec byla manžeta jen shrnutá dolu - praskla páska, tak se vyměnila jen páska za novou a konečně se vyměnily tlumiče za ty z podvozkový sady od JOMu... ) Takže komplet tlumiče z mojí 206 jsou k dispozici Přední i s pružinama dohodou, zadní 300 Kč kus Foto sání: Ještě se musí dodělat a doleštit víko ventilů a komplet motorovej prostor vyčistit a doladit [upravil dne 12/5/12 16:31 od Tom_206]
Eon Odesláno 12. květen 2012 Odesláno 12. květen 2012 Teda nevím, promiň, ale to sání vypadá otřesně. A pochybuji, že bude pro daný motor, lepší než obyčejné seriové s kvalitní vložkou..
Recommended Posts