Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tom´s 206 1.1... Konec vlákna projektu / Na prodej!

Recommended Posts

Odesláno

je to pěkny ;):super .. taky bych to chtěl ale nemužu :D bych nikam nenajel už teď hrnu nájezdy do garáže na náměsti retardery a všude možně :D naštěstí jenom lízem ;)

Odesláno

To jo, nebejt Kamila, tak jsem se k tomu nedokopal, objednat ho jinde :)

Jinak podolak2: Tohle jsem si říkal taky, ale ono to je jenom o tom, dávat si pozor, kam jedeš a jak rychle. Beru to s tím snížením, co mám teď ;) U tebe je to horší s tím lízátkem, ale to snese taky hodně :) a se snížením -35mm by to vypadalo luxusně, na to obyč ježdění ;)

Odesláno

Tak jsem mrkl na tvoje vlákno a vypadá to dobře. Chce to ještě kola a kopnout prdel níž :) Jinak jsem se díval, že stavák na 206ku je levnější než na 106ku, což je hodně v klidu :D Ale asi jde o značku no. Na nějaky 13 palcovy kola s šířkou 9J se vyser. Leda, že bys na to dal obrovskej profil gumy (což by nevypadalo vůbec dobře) abys dodržel průměr na základnim rozměru, co máš v TP. Jinak si auto akorát zpomaluješ a z už tak mála koní si uděláš ještě míň. Jebni tam 15\"-16\" třeba s šířkou kolem 8J, úzkou gumu a budeš mít pěknej stretch, kterej se teď hodně nosí. Každopádně bych průměr kola zachoval u tak malyho obsahu, ale je to na tobě, je to tvoje auto :)

Odesláno

Díky, zadek..to je kapitola sama pro sebe...dneska jsem vyhodil další prachy za odrezovač s mrazovým efektem a stejně jsem tlumič ani torzku nepovolil ...takže to hodím do servisu, ať ten zadek udělají :)

Jinak ty kola....zatím se držím původního plánu - 14\" nebo 15\" plechy a gumy s bílým proužkem nebo pokud seženu peníze, tak bych vzal Keskin KT1, 16\" od Kamila...

Stavák jsem dal na doraz a furt je ten předek vysokej :( hold jen co bude dole zadek, z předku jdou pryč asi helpry...nebo to vepředu doženu lízátkem :D

Odesláno

Tvoje keskiny :D... jsou nádherný ale mají jednu chybu..jsou moc široký :D ... a nwm nwm, jak bych je nacpal dozadu ...:(

Dnešní pokus o povolení tlumičů opět neúspěšný - bral jsem to i násilně a nic :-/ začínám přemýšlet o nových šroubech z Peugeota a flexe :D

Jinak nejnižší bod po stočení staváku dolu je katalyzátor 10cm od země, prahy 13cm a nárazník 15cm.... a to je pořád moc...:)

Navíc mi nějákej pi*ulín odřel lak na střeše - hlava mi to nebere, jsou to dvě 15cenťákový rejhy, obě jdou skoro souběžně... samozřejmě to nejde ani rozleštit :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak menší edit. Dneska mi bylo do breku, přišel jsem ráno k autu a nějáká s prominutím svi*ě objela klíčem celej pravej bok. Rýhy samozřejmě skrz barvu až na plech - komplet dveře a zadní blatník. :(

Jinak vzal jsem brzdy žlutým alkytonem a speciální thermopáskou jsem obalil sání, abych ho odizoloval od tepla :)

V pondělí nechávám vyměnit zadní tlumiče a uložení předního levýho tlumiče, umřelo tam ložisko...

Odesláno

Svět je zlej, a není to jen o závisti...... Já už se ani nekoukám na zprávy v TV ani noviny nekupuju..všímam si už jen sebe a věcí co mám rád.... Pořád ti neokopali zrcatka a nepošlapali střechu a neutrhli antenu jako mně:(

Odesláno

Jjj zmrdi ja mam tiez skrkanec od klucov vzadu pri svetle... Neskor vykrutena- vytrhnuta cela antena proste zlo a zavist na kazdom rohu :( Neda sa stym nic robit a najlepsi su taky co ti jebnu do auta a tvaria sa ze nic :( a v klude odidu a este ich aj vidis...

Odesláno

Rejty: Věř nebo ne, ale u nás v obci je to už jen o závisti ...krom jednoho chlapa v ulici, kde parkuju. Obešel mi celý auto a zkontroloval i STK :) Nechápu o co mu šlo...

Mám podezření na mladý parchanty, každej den chodí chlastat a pak chodí z5 tou ulicí... minulej tejden ničili dopravní značení a zábrany u stavby, tak by tohle na ně sedělo

Do večera nahodím fotky...

Každopádně to není normální, takhle někomu ničit majetek, jenže co s tím nadělám - zatím všechno beze svědků, jen poškrábaný auta, PČR to tam nehlídá ikdyž by měla... Navíc pojišťovna mi nedá ani kačku, takže oprava bude na způsob rozstřiku a rozleštění...ale s tím počkám, jestli se něco vyřeší nebo ne...

Odesláno

pěkny svině:grr, když je chytněš tak ani nevolej policajty ti nic nevyřeší rovnou jim dolamej ruky nějakou tyčkou nebo basebolkou:bacha

Odesláno

Jen co nám udělají v ulici silnici (červen 2012), tak si půjčím stahováky a vyndám helpry a pak se to dá dolu. Jak je vidět na fotkách, silinici u baráku mám jako průměrnej tankodrom a už teď škrtám nápravnicí a prahama :)

Jinak co nadělám, musím teď co nejvíc parkovat u baráku pod osvětlením, nic víc s tím neudělám.... ještě přemýšlím o plachtě, když budu stát venku...ale o to víc je to bude asi lákat... :(

Jinak fotky z dneška :) Upravil jsem si starou podložku pod SPZ, obrousil původní nápisy a udělal sticker bomb... Mám to na chvíli, než pořeším US formát SPZtky... :)

206rr.jpg

20120505173151.jpg

20120505173210.jpg

20120505173217.jpg

20120505173225.jpg

A slíbené fotky škrábanců... :(

20120505173233.jpg

20120505173239.jpg

[upravil dne 5/5/12 20:19 od Tom_206]

Odesláno

Na toto platí asi skutečně žádnej polda ale pořádně přes držku.

Odesláno

Ozzy1: jedině... PČR s tím neudělá absolutně nic.... maximálně to, že o kolo toho bude humbuk ....

Fifa... : :D jenže já to parkoval o ulici dál a tak velkej prodlužovák nemám :( ...

Odesláno

To je blby no. Mě zas ukopli zrcátko, parchanti. Přes zimu jsem měl plachtu. Nikdo ji neukradl ani nepoškodil a nemusel jsem ráno nic škrabat, takže plachtu schvaluju, ale jen na noc. Nenechávat ji tam třeba týden.

Odesláno

O plachtě ještě popřemýšlím :)

Jinak auto je v servisu dělá se na ložisku uložení levýho tlumiče + manžeta homokineťáku + výměna zadních tlumičů za kusy ze sady od JOMu :)

Jinak trochu jsem předělal zase sání :D sundal jsem thermo pásku, dal jsem prvně vrstvu z takový silnější thermo pásky, která má lepší vlastnosti a na to znovu tu co jsem měl předním. Z venku se první vrstva sice ohřeje ale potrubí zůstává studený :)

Jen co bude auto doma, tak to vyfotím :) ...

Odesláno

Tak před chvílí jsem dovezl auto ze servisu... takže na levý straně udělaný uložení, nakonec byla manžeta jen shrnutá dolu - praskla páska, tak se vyměnila jen páska za novou a konečně se vyměnily tlumiče za ty z podvozkový sady od JOMu... :))

Takže komplet tlumiče z mojí 206 jsou k dispozici :) Přední i s pružinama dohodou, zadní 300 Kč kus :)

Foto sání:

20120512154716.jpg

Ještě se musí dodělat a doleštit víko ventilů a komplet motorovej prostor vyčistit a doladit :)

[upravil dne 12/5/12 16:31 od Tom_206]

Odesláno

Teda nevím, promiň, ale to sání vypadá otřesně. A pochybuji, že bude pro daný motor, lepší než obyčejné seriové s kvalitní vložkou.. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...