Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čti pořádně, jasně píši, že ve felicii jsem upiloval zarážku a sedadlo jde do zadu

téměř bez omezení. Tak to mě vyhovovalo a ještě si za mne mohl někdo posadit.

Ve 207- nemyslitelné...

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Tak vážení s dlouhýma nohama, žádné posouvání, demontáž a spekulace s kolejničkama. Po dlouhé anabázi se mi podařilo odmontovat sedačku řidiče. Zjistil jsem, že jedině přídavná

redukce /tedy kus pásoviny/ pomůže při mém problému. Na některém srazu to ukážu i všem \"radilům\". Ani v servise PEUGEOT mi nedokázali poradit.

Takže, fórum nám pomůže tak na 1%, /šlo konkretne o to, jak odmontovat sedadlo, to mi pomohlo/ servis na 0,5%. Pokud nejsi kutil, platíš za vlastní BLBOST !!!

Odesláno

jasně ozzy, ale já mám 207-mu a čekám od ní normální standard. Anebo fakt patříš mezi těch pár moudrých ? Na 300-stovkovou/anebo vyšší/ řadu nemám, a ani nová 208-ka není spása. Ale oproti 207 má víc místa /o 3 cm/ v zadu při úplě dozadu posunutém sedalu řidiče.

Odesláno

jsi první,kdo tady píše,že má jako řidič málo místa ve 207mě--já se s tebou nedohaduju, já mám 181 a stačí mi to, tak proto píšu,žes měl asi koupit větší auto, měl jsem 406ku a tam samozřejmě více místa bylo...

[upravil dne 11/11/12 22:02 od ozzy56]

Odesláno

jde asi o to jaký typ sedadla je v modelu použité. Můj typ auta má asi velkou smůlu, je ze všech 207-ček nejtěžší, sedadla jsou mohutné, proto asi ten problém s místem.

Jak píši na jiném místě, záleží i na \"posezu\" řidiče. Já jsem zvyklý z favorita a felicie, kde jsem měl upilované zarážky, a tak se dalo sadalo posunout ještě více vzad, a také

z fabie 1, kde mi posun sedadla, včetně jeho nejnižší polohy vyhovoval. Můj posez za volantem je v poloze ruky i nohy natáhnuty. V mojí 207 se dostanu pouze do polohy

ruce /díky posunu volantu/, ale nohy jsou pokrčené, a to mi vadí ! jasno ?

Odesláno

Možná sedím blbo, ale je to zvyk. Při koupi mě to nenapadlo, zkušební jízda byla v pořádku, ale vadí mi to na delších trasách. Tam musím mít nohy narovnané, a po čas jízdy, nebo

na odpočívadle je protahuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...