Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji poradit jak vymontovat nebo alespoň více posunout sedačky, abych se dostal k \"tunelu\". Vůbec by mě zajímalo, zda jde vratným způsobem demontovat plastový fundament. Zkoušel to někdo?

Guest mischko11
Odesláno

mas na mysli stredovy tunel kde je rucna brzda ? ak ano tak vzadu tom priestore napr na kelimok je krytka tu vytiahnes a je tam matica na 13ku,dalek potrebujes demontovat okrasne listy co su v stredovom panely po stranach,ked ich demontujes (vycvaknes)tak dole su skrutky na torx ,rovnyko je dobre demontovat olast co mas pri plynovom pedaly rovnaky aj na druhej strane spolujazdca .. fundament prirovnavas k comu v 207cke ?:)

Odesláno

Já nechci demontovat tunel, jen něco do něj navrtat a překáží mi sedačky, tak je potřebuju posunout víc než to normálně jde nebo rovnou vymontovat.

[upravil dne 5/12/11 20:15 od norman]

Guest mischko11
Odesláno

jaaaj taaak :mad: tak ich demontuj daj sedadlo co najviac dopredu,vzadu najdes v kolajniciach skrutky v kazdej jednu tusim na 40 torx,potom daj sedacku dozadu a rovnako v predu su dve skrutky v kazdej kolajnici jedna,skor odpoj konektor ktory je pod plastom v podlahe pod sedackou ,ak mas vyskovo nastavitelne sedacky daj ich do polohy co najvyssie :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

skoušel někdo úpravu aby se dala přední sedačka řidiče posunout více do zadu ? Upiloval jsem zarážku na kolejničce,

ale nopomohlo to. Ještě skusím posunout obě kolejničky.

Jinak jsem zklamán jak málo místa zůstane vzadu po maximálním posunutí předních sedaček do zadu. Felda ja na tom

o mnoho lépe. 207-ka je opticky větší, ale uvnitř menší. Ještě že už nemusím vozit celou rodinu.

Odesláno

Feldu jsem měl předtím, sedačku řidiče úplně vzadu, za mě si pořádně nikdo nesedl. Teď mám spoustu místa vpředu i vzadu, tak nevím, podle čeho soudíš, že je 207 menší. A co vím, tak ani dvoumetroví chlápci nemají u 207 sedačku řidiče až úplně vzadu.

PS: V jakém basketbalovém týmu hraješ???

Odesláno

až bude čas, tak ten rozdíl odfotím a vyvěsím, pak uvidíš ten rozdíl v prostoru. Posunutí sedačky závisí na jaký posed

je kdo zvyknutý. Někomu nevadí pokrčené nohy a volant téměř u nosu. Já potřebuji mít nohy a ruce jen mírně pokrčené

a jinak než maximálním posunutím sedadla do zadu a ještě spuštěním dolů na doraz, to nedosáhnu. A to nejsem

žádný basketbalista, slabých 187 cm.

Odesláno

vobec nie. sedacku mam skoro najnizsie a v polovici kolajnic. a ako to ma byt tak po vyslapnuti spojky mam koleno mierne pokrcene. operadlo nastavene tak aby sa zapestie dotykalo vrchu volantu.

Odesláno

tak, tak, jen stále netuším jak v tej 207-ke správně sedět...

proč mi nepomohlo upilování zarážky na kolejničce ?, sedadlo se i tak o něco zaráží.

při podrobnější prohlídce jsem pochopil, že i tak by mi to nepomohlo, sedačka by se zaryla

do koberce.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám za sebou výlet z BA - Tatry a zpět, sedačka dozadu na doraz. Stačil jsem si na tuto

polohu zvyknout, takže netřeba ji upravovat. Za mne si však už nikdo nesedne, od hrany

sedáku zadního sedadla k přednímu opěradlu zůstalo necelých 10 cm. Je to dané tím, že

sedadla jsou mohutnější než např, u 206-ky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...