norman Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 Potřebuji poradit jak vymontovat nebo alespoň více posunout sedačky, abych se dostal k \"tunelu\". Vůbec by mě zajímalo, zda jde vratným způsobem demontovat plastový fundament. Zkoušel to někdo? Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 mas na mysli stredovy tunel kde je rucna brzda ? ak ano tak vzadu tom priestore napr na kelimok je krytka tu vytiahnes a je tam matica na 13ku,dalek potrebujes demontovat okrasne listy co su v stredovom panely po stranach,ked ich demontujes (vycvaknes)tak dole su skrutky na torx ,rovnyko je dobre demontovat olast co mas pri plynovom pedaly rovnaky aj na druhej strane spolujazdca .. fundament prirovnavas k comu v 207cke ? Citovat
norman Odesláno 5. prosinec 2011 Autor Odesláno 5. prosinec 2011 Já nechci demontovat tunel, jen něco do něj navrtat a překáží mi sedačky, tak je potřebuju posunout víc než to normálně jde nebo rovnou vymontovat. [upravil dne 5/12/11 20:15 od norman] Citovat
Guest mischko11 Odesláno 5. prosinec 2011 Odesláno 5. prosinec 2011 jaaaj taaak tak ich demontuj daj sedadlo co najviac dopredu,vzadu najdes v kolajniciach skrutky v kazdej jednu tusim na 40 torx,potom daj sedacku dozadu a rovnako v predu su dve skrutky v kazdej kolajnici jedna,skor odpoj konektor ktory je pod plastom v podlahe pod sedackou ,ak mas vyskovo nastavitelne sedacky daj ich do polohy co najvyssie Citovat
Petr král T Odesláno 1. leden 2012 Odesláno 1. leden 2012 skoušel někdo úpravu aby se dala přední sedačka řidiče posunout více do zadu ? Upiloval jsem zarážku na kolejničce, ale nopomohlo to. Ještě skusím posunout obě kolejničky. Jinak jsem zklamán jak málo místa zůstane vzadu po maximálním posunutí předních sedaček do zadu. Felda ja na tom o mnoho lépe. 207-ka je opticky větší, ale uvnitř menší. Ještě že už nemusím vozit celou rodinu. Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Feldu jsem měl předtím, sedačku řidiče úplně vzadu, za mě si pořádně nikdo nesedl. Teď mám spoustu místa vpředu i vzadu, tak nevím, podle čeho soudíš, že je 207 menší. A co vím, tak ani dvoumetroví chlápci nemají u 207 sedačku řidiče až úplně vzadu. PS: V jakém basketbalovém týmu hraješ??? Citovat
Petr král T Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 až bude čas, tak ten rozdíl odfotím a vyvěsím, pak uvidíš ten rozdíl v prostoru. Posunutí sedačky závisí na jaký posed je kdo zvyknutý. Někomu nevadí pokrčené nohy a volant téměř u nosu. Já potřebuji mít nohy a ruce jen mírně pokrčené a jinak než maximálním posunutím sedadla do zadu a ještě spuštěním dolů na doraz, to nedosáhnu. A to nejsem žádný basketbalista, slabých 187 cm. Citovat
pipistrel Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 tak to ja mam 195cm a sedacku nepotrebujem mat posunutu uplne dozadu. zaujimave. Citovat
Petr král T Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 pipi napiš jak v tom sedíš, to máš kolena u volantu ? Citovat
pipistrel Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 vobec nie. sedacku mam skoro najnizsie a v polovici kolajnic. a ako to ma byt tak po vyslapnuti spojky mam koleno mierne pokrcene. operadlo nastavene tak aby sa zapestie dotykalo vrchu volantu. Citovat
Petr král T Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 prepáč pipistrel za oslovenie, už jsem pochopil, že elton je \"srandista\". Citovat
elton Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 Jaký srandista:bacha jen neberu všechno tak vážně:D:D, že jo Pipi a co lišty? Citovat
Petr král T Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 tak, tak, jen stále netuším jak v tej 207-ke správně sedět... proč mi nepomohlo upilování zarážky na kolejničce ?, sedadlo se i tak o něco zaráží. při podrobnější prohlídce jsem pochopil, že i tak by mi to nepomohlo, sedačka by se zaryla do koberce. Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 až bude čas, tak ten rozdíl odfotím a vyvěsím, pak uvidíš ten rozdíl v prostoru. Odfoť a změř. Trvám na tom, že je v 207 podélně aspoň o 10 cm více. Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 no, ty fotky asi tak rychle nebudou, zatím jsem neřešil jak je dostat na fórum. Citovat
Petr král T Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Mám za sebou výlet z BA - Tatry a zpět, sedačka dozadu na doraz. Stačil jsem si na tuto polohu zvyknout, takže netřeba ji upravovat. Za mne si však už nikdo nesedne, od hrany sedáku zadního sedadla k přednímu opěradlu zůstalo necelých 10 cm. Je to dané tím, že sedadla jsou mohutnější než např, u 206-ky. Citovat
Mishanthrope Odesláno 23. leden 2012 Odesláno 23. leden 2012 Ty bys basketbal hrát nemohl, protože by ses tak nízko, jak je koš, ani nesehnul . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.