Jorge Odesláno 5. duben 2005 Odesláno 5. duben 2005 Zdar tuningu 206tek:) Hele lidi,nebyl by z Vasi strany zajem o Tuning Club 206 ??? napiste ohlasy,zatim:papa Citovat
SpecNaz Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Určitě by to bylo skvělý, páč pro tuhle skupinu je jen málo zájemců aspoň podle mě :-). Myslíš, že by jsi mi mohl poradit ohledně rozměrů hliníkáčů na 206ku?? Elektrony na něm ještě nebyly a tak bych se chtěl zeptat, jaký největší rozměr kol a pneu se dá použít, díky :-) ?? Citovat
Viashino Odesláno 6. duben 2005 Odesláno 6. duben 2005 Jorge - predpokladam, ze to rozjizdis s Zabickou, takze se budu domlouvat s ni... SpecNaz - ja mel na aute 7,5x16\" (pneu 205/45 R16) - bez vetsich problemu - prece jenom je to vicemene rozmer, ktery Peugeot pouzivat na 206. Pokud vim tak 7x17\" (205/40 R17) se bezne pouziva na tunene 206tky - takze tam bych problem taky nevidel... no a ja ted budu davat na moji 206tku 7,5x18\" (215/30 R18) - kdyz se to zkombinuje se spravnym podvozkem, tak by nemel byt problem... Citovat
SpecNaz Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 A k těm 7,5x16\" (pneu 205/45 R16), myslíš že nebude dělat neplechu na klasickém podvozku a při zatížení třeba 4 lidí?? Je to totiž na 5 dv. 206ku a sem tam se někdo veze ..... tak aby to nedejbože nedrhlo, ale jestli v poho, tak by to bylo supr ....... díky za radu Citovat
Alííí Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Viashino: Budeš dávat 18\" ???? Já taky, ale asi 8x18\". Jen by mě zajímalo, kde chceš sehnat pneu 215-30-18\" ! Ted mám 8x17\" a 215-40-17\" a vepředu vpoho, ale vzadu se už musí roztahovat... Nemáš fotku těch kol? Kdyžtak na aliii@quick.cz Díky. Jinak \"tuning klub 206\" má cenu zakládat, pokud členové budou mít upravený 206, a ne každej jen 195-50-15 a nápis TUNING na zadním okně... Citovat
vector Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Napsán autorem Alííí Viashino: Budeš dávat 18\" ???? Já taky, ale asi 8x18\". Jen by mě zajímalo, kde chceš sehnat pneu 215-30-18\" ! Ted mám 8x17\" a 215-40-17\" a vepředu vpoho, ale vzadu se už musí roztahovat... Nemáš fotku těch kol? Kdyžtak na aliii@quick.cz Díky. Jinak \"tuning klub 206\" má cenu zakládat, pokud členové budou mít upravený 206, a ne každej jen 195-50-15 a nápis TUNING na zadním okně... 18\" chlapci vy zakládáte Tuzing Club ? Citovat
Viashino Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Alííí - ehmmm, jsem se sekl samozrejme sem myslel 215/35 R18 no, a to uz koupim kdekoliv - treba Pneushop nebo Nejlevnejsipneu Ty kola ti poslu na mail... SpezNaz pokud vim tak to problem neni... mozna to sem tam skrkne o blatnik na nejakem hrbu (ale pokud nejezdis jako prase s plnym autem, tak bych v tom problem nevidel vubec)... samozrejme vse zalezi na dobre zvolenem ET... Vector ja vim ze 18\" jsou prasarna a s tuningem to nema co delat (prece jenom jsou o hodne tezsi nez treba plechace)... kazdopadne nevim jak to ma Aliii, ale ja (nase firma) stavime takovou vzorovou karu - proste showcar - kterou se budeme reprezentovat a vystavovat, aby lidi vedeli co delame a co jsme schopni dovest ze zahranici... samozrejme to bude mit i nejake koniky, aby to trochu jelo... zaklad je 206 S16... no a tady je prvni foto - je to jenom test, jestli ty plasty na to pasuji... Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 2 Viashino: .........mrknul jsem na vaše stránky, ale nějak se v tom neorientuju, tak položím konkrétní dotaz: Nebyla by nějaká nabídka plastového kompletu ( přední lemy, lišty na boky, zadní lemy ) na 106 ? Takový jako má verze Rally. V základu. Děkuju Citovat
Viashino Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Hadra - sice se tu v diskuzi nesmi nabizet zadne sluzby, ale pro jednou me snad nikdo nezabije na nasich strankach se nevyzna snad nikdo (proto delame nove), ale bohuzel lemy na 106tku v nabidce stejne nemame... nejake prahy by se mozna nasly (treba od firmy PA-tuning) ale pouze samostatne, zadne lemy k tomu myslim nejsou) jedine potom od Dimma design kompletni siroky kit... ale ta cena je tusim kolem 60 tis. Citovat
Alííí Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 Vector: Proč tuzing?? Považuješ snad zrovna TY jako tuningovou úpravu 15\" kola??? Já teda ne. 17\" mám teď, a rozhodně mi k 206 pasujou líp ještě větší kola. A 18\" vůbec nepovažuju za prasárnu. Naopak, tenhle americkej styl úprav se mi líbí až moc... Viashino: Hmm, hmm... 215-35-18 budu dávat taky, ale asi na 8x18\", nebo 8,5x18\", to ještě nevim. Každopádně ta tvoje verze vypadá celkem slušně, určitě to dalo hodně práce, i když já osobně nepovažuju ten WRC body kit za vrchol úprav... Kdy bude to dílo jezdit? Citovat
Jorge Odesláno 7. duben 2005 Autor Odesláno 7. duben 2005 A co kdyz ma nekdo 14\" ? to uz asi neni tuning vubec co.Tak to bych to zakaladat nemel... Citovat
Hadra Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 2 Viashino: Jo děkuju ti. Já prahy mám v merku od Rieger tuning, ty nastavovací podle délky, ale jednalo se mi o lišty dveře. Na 106 Rally přechází lem v polovině blatníku do lišty, která je v polovině dveří.Asi jsem to blbě napsal. Ten kit je suprovej, ale 60 tis.......to je moooc Citovat
Viashino Odesláno 7. duben 2005 Odesláno 7. duben 2005 To, ktere kola jsou tuningova a ktere nejsou uz se tu nekolikrat resilo... Proste kdyz si da clovek na auto obycejne alu 18\" tak je to styling... takove 18\" kolo vazi 2x vic nez 14\" nebo plechac, takze je to jen na skodu... kazdopadne kazdy to nazyva nejak jinak... 90% lidi tomu rika tuning zbytek styling (tuzing)... proste bych to neresil... Alííí ta prava prace to teprve bude... zatim je to ve stadiu rozkuchani... ted prijde na řadu usazovani tech plastu, laminovani a brouseni atd. a to kdy vyjedu nikdo netusi... ja bych chtel v lete uz jezdit, ale netusim jestli je to realne. uvidime... Citovat
SpecNaz Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 Supr, dík ..... a ještě jestli bych se mohl zeptat, kámoš mi říká, že při výkonu 68k bych neměl přehánět velikosti kol ze 14\" na 16\", co si o tom myslíš?? Citovat
Viashino Odesláno 8. duben 2005 Odesláno 8. duben 2005 SpezNaz - ten dotycny ma pravdu... na 14\" kole mas pneu sirokou 165 (nebo tak nejak) a na 16\" budes mit 195 (205), takze je to jedine horsi... nemluve o tom ze 16\" vazi vic nez 14\" ja mel 16\" pri 60k a bylo to brutalne poznat... [Editován dne 8/4/05 Viashino] Citovat
SpecNaz Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 Chtěl bych se tu ještě zeptat, myslíte, že se dá u mé 1,4 HDi využít \"chiptuningu\"?? Jestli to stojí za to (popř. o kolik se zvýší výkon) ?? Jinam moc pěkné nárazníky a všelicos pěkného z tuningu na http://www.tuning-centrum.cz/ Citovat
Viashino Odesláno 11. duben 2005 Odesláno 11. duben 2005 V chipech se bohuzel nevyznam... takze ti bude muset pomoct nekdo jiny... ale podle me 1.4HDi neni zrovna moc dobry zaklad na tuning... ja bych mohl vypravet (s moji byvalou jednajednickou)... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.