Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas. Vedeli by ste mi poradit, kde je problem ak pri chode motora (aj na volnobehu) pocut sprievodne piskanie (take nieco ako remen). Nie je to nic hrozne, ale to piskanie tam pocut. Ako mozem zistit, kde je problem?

Minule ked som ho nastartoval a nechal dlhsie bezat tak po case prestalo piskat a sem tam sa to objavilo

Vdaka.

[upravil dne 7/2/12 14:59 od Domino_B]

Odesláno

Vezmi do nějakého rozprašovače vodu s trochou jaru, a postříkej řemen, jeslti pískot přestane je to v řemenu nebo v jeho napnutí. Pokud ale zvuk není souvislý, ale spíš \"žvejkání\" tak je spíš něco mimo osu.

• O 4 týdny později...
Odesláno

mám podobný model 207-ky jako Ty, r.v.2008, 54 kW, benzín, 27 tis. a také stejný problém. Pískání není ve stejné výšce \"tónu\", ale kolísá.

Někdy to po zahřátí motoru ustane, někdy ne. Zkoušel jsem nastříkat řemen, ale nepomohlo to. Řekl bych, že jsou to zvuky

ze vstřikovací jednotky, může to však být i nějaké ložisko.

Odesláno

Třeba si píská jen tak od radosti z jízdy :D.

Ale vážně, naštěstí se mě to netýká (najeto přesně 66671), tak vám s tím neporadím. Ale určitě se někdo obětuje ve značkovém servisu, pokud k tomu přihodíte několik tisícovek :(.

Odesláno

je to možné, ale zkoušel jsem v těch nístech tlačit na hadice, no zvuk se neměnil.

Mněnilo se to v závislosti na mněnících se otáčkách motoru při zahřívání, tak jak se snižovaly

podle činnosti automatického sytiče.

Guest mischko11
Odesláno

neviem preco si to uz nevyskusal nahrat na video potom by ti mozno poradil blizsie

Odesláno

V pravo dole je výrazné ODPOVĚT, klikneš na to a dole je PŘÍLOHA a tam se nahrává foto.

ps: Pipi byl zase jak blesk:D

[upravil dne 9/1/12 21:05 od elton]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...