Domino_B Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Zdravim Vas. Vedeli by ste mi poradit, kde je problem ak pri chode motora (aj na volnobehu) pocut sprievodne piskanie (take nieco ako remen). Nie je to nic hrozne, ale to piskanie tam pocut. Ako mozem zistit, kde je problem? Minule ked som ho nastartoval a nechal dlhsie bezat tak po case prestalo piskat a sem tam sa to objavilo Vdaka. [upravil dne 7/2/12 14:59 od Domino_B] Citovat
koblih69 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Vezmi do nějakého rozprašovače vodu s trochou jaru, a postříkej řemen, jeslti pískot přestane je to v řemenu nebo v jeho napnutí. Pokud ale zvuk není souvislý, ale spíš \"žvejkání\" tak je spíš něco mimo osu. Citovat
Petr král T Odesláno 30. prosinec 2011 Odesláno 30. prosinec 2011 mám podobný model 207-ky jako Ty, r.v.2008, 54 kW, benzín, 27 tis. a také stejný problém. Pískání není ve stejné výšce \"tónu\", ale kolísá. Někdy to po zahřátí motoru ustane, někdy ne. Zkoušel jsem nastříkat řemen, ale nepomohlo to. Řekl bych, že jsou to zvuky ze vstřikovací jednotky, může to však být i nějaké ložisko. Citovat
Mishanthrope Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 A těch 27 tisíc je skutečných nebo podle AAA? Citovat
Petr král T Odesláno 3. leden 2012 Odesláno 3. leden 2012 s AAA jsem skončil, jednou stačilo. Skutečných je 27 750. Při koupi to však nepískalo. ..a také to nebylo bílé a neviselo to u umyvadla ! Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 tak jsme zůstali s tím pískáním sami... Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 Třeba si píská jen tak od radosti z jízdy . Ale vážně, naštěstí se mě to netýká (najeto přesně 66671), tak vám s tím neporadím. Ale určitě se někdo obětuje ve značkovém servisu, pokud k tomu přihodíte několik tisícovek . Citovat
Petr král T Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 víš jak to chodí, když ho tam pŕivezeš tak najednou přestane pískat, ale to už zaplatím nejmíň za přejímku vozu. Citovat
Mishanthrope Odesláno 6. leden 2012 Odesláno 6. leden 2012 Musíš trvat na tom, aby zjistili a odstranili závadu, když už auto převezmou. Jestli je vás víc, tak už musí mechanici vědět, co může být příčinou. Citovat
Petr král T Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 po zahřátí motoru to utichne. To pískání vychází ze zadní části motorového prostoru, přibližně v místě kde ústí trubice sání vzduchu do motoru. Citovat
koblih69 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 Záleží jak to zní, není to jen netěsnost sání? Citovat
Petr král T Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 je to možné, ale zkoušel jsem v těch nístech tlačit na hadice, no zvuk se neměnil. Mněnilo se to v závislosti na mněnících se otáčkách motoru při zahřívání, tak jak se snižovaly podle činnosti automatického sytiče. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 8. leden 2012 Odesláno 8. leden 2012 neviem preco si to uz nevyskusal nahrat na video potom by ti mozno poradil blizsie Citovat
Petr král T Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 zatím nevím jak nahrát video i fotografie do fóra, jedině tak na e-mail. Ten návod jak na fórum umístit foto je dosti nesrozumitelný. Citovat
pipistrel Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 Ten návod jak na fórum umístit foto je dosti nesrozumitelný. co je na tom nezrozumitelne??? dam odpovedat a dole je priloha. kliknem vyberem potvrdim a je tu foto Citovat
elton Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 V pravo dole je výrazné ODPOVĚT, klikneš na to a dole je PŘÍLOHA a tam se nahrává foto. ps: Pipi byl zase jak blesk:D [upravil dne 9/1/12 21:05 od elton] Citovat
Petr král T Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no už to vidím, posílám větší náklad než fórum uveze... Citovat
Petr král T Odesláno 9. leden 2012 Odesláno 9. leden 2012 no už to vidím, posílám větší náklad než fórum uveze... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.