Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest mischko11
Odesláno

18 je moc ..... podla mna 16 zima a 17 leto ,ale inac ta farbaa :mrk:mrk:mrk moc pekny kusok :super

Odesláno

ja viem design je design a financie zase financie.

Cez vykend idem do Levic brat mi ide foliovat okna a potom sa ide lestit a konecne fotit.

Mam otazku v zadu mam tmavotonovane skla bude stacit podla vas svetlejsia folia alebo dat tmavu. Myslim aby nebolo vidiet do auta a koli letnym horucavam.

A ohladom mojej farby neviete mi potvrdit co som pisal vyssie?

Odesláno

ja som na bočné zadné sklá dal najtmavšie aké sú dovolené a na zadné sklo o stupeň bledšiu, aby bolo v noci lepšie vidieť dozadu. Len si nedávaj rozoberať dvere a sklá vyberať. Zadné tesnenia okien sú v jednom mieste narazené a skoro vždy sa kolík odlomí. Mne to takto dodžubali. Podarilo sa mi ich našťastie dotlačiť do výmeny tesnení. Nie je to však už aj tak ono.

Ja mám ale HB. neviem ako je to u SW.

Čo sa týka zatmavenia tmavo tónovaných skiel, to by chcelo prirovnať fóliu na mieste.

[upravil dne 27/3/12 08:01 od onedar]

Odesláno

Hm, vam sa naozaj folie na oknach pacia? Nehovorim keby sa to dalo dat na cele auto ale ked je to len na zadnych tak mi to vzdy pride take nevyvazene. Strasne to krici do oci.

Odesláno

pipi dakujem za info tiez si to myslim ze je to perlet / a este zistit ci sa na Slovensku predalo auto s touto farbou ked je uz nedostupna to by som bol frajer co?:D/

Dancul: z foliami mam dobre skusenosti najmä v lete a v maji cakame druhe babo taj aj preto aby v aute nebolo take sparno.

Odesláno

peugeot doda potrebnu suciastku, nahradny diel, proste cokolvek

bez ohladu ci sa na slovensku taka verzia dodavala alebo nie.

to plati pre akukolvek znacku vozidla...

k tvojmu lakovaniu a inym akciam naaute.

nemas pocit ze je to auto zakiate?

vela krat som rozmyslal nad tym ze keby sa toto mne stavalo ak tebe

asi by som uvazoval nad tym ze nejako casto mam smolu :-)

kde bude pes zakopany?

nebojis sa ze ked budes mat vpiatok auticko hotove ze na potvoru

sa zase nieco stane?

v tom pripade by som tie opravy nerobil :D

ale kazdopadne drzim palce a fandim :papa

Odesláno

Poviem to takto: minule auto sme kupovali 11mesacne takze skoro ako nove mali sme ho v pohode 4,5roka bez akehokolvek problemu ci poruchy. Toto je nase druhe cca nove auto, ked som ho doniesol domov mal som a tiez aj eraz mam on trosku strach ze co a ako predsa parkujem pred barakom a viem si cenit veci, zarobene peniazky a sanovat si ich. Pevne verim ze svoju dan som si uz vybral. Ale zase z druhej strany este ze neni horsie. Strasne ma to ser... ze auto mam 4mesiace a uz je nacate. Nejdem malovat certa na stenu no dufam ze bude uz dobre.

Guest mischko11
Odesláno

vidim to tak robo ze na zraze budes parkovat sam =) aby nahodou necie nepreliezlo na ineho levika :P uz len dat podkovu na kufor dozadu alebo stvorlistok :D

Odesláno

pipi: teraz kukam cennik 308cc a tam je farba hneda Terre d´ombre - metalicka.

Sorry za ot ale ako sa lisi metalicka od perlete. V mojej hnedej su akoby bodky zlatej farby je to metaliza? alebo perlet?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...