Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Palubny dennik hlasi ze auto nocuje v servise, zajtra rano mi idu menit vysielac co je v podlahe pod zadnimi sedadlami lebo to nejak nevysiela to co ma:D a pipaju mi pasy ked je tam niekto priputany ako som pisal v inom vlakne. A zaroven mi idu v ramci zvolavacky menit tepelne cidlo chladiacej kvapaliny:aut (dufam ze mi auto aspon umyju:D)

Odesláno

Tak svolávačka na čidlo se mně netýká (výroba auta 10/2010), právě jsem volal do servisu a jsem \"čistej\".:) Každopádně, díky moc za info, Robo! :papa

[upravil dne 28/2/13 18:27 od Ajap]

Odesláno

Mno je fakt, že 308SW s 68kW motorem má horší poměr kW/kg, než Felicia 1,3l... :blicismajlikTa C4, s kterou jsem jezdil, byla tipuju tak o 300kg lehčí.

Odesláno

heh jsem tu četl něco o černý krabičce s aktivním uhlím a hliníkovým krytem... :)

měl jsem auto dva dny nové, ty umělý cvoky mi spadli, krabka se prošoupala o silnici, akt. uhlí se vysypalo... že prej na záruku ne e, bo je to mechanicky poškozený... no hádal jsem se, neuhádal... tak jsem díru zalepil, krabku přišrouboval obyč vrutama a už na to jezdim skoro dva roky (85 tis. km) a v poho...

spíš co mě točí, že mi v lednu odešlo těsnění pod napínákem řemenu, což na záruku vzali a vyměnili, ale řek bych, že šulin v servisu zřejmě nějak špatně pozapojoval hadičky, bo je něčim štrejchnul, bo jsem za poslední 2 tejdny prolil už 6 litrů chladicí kapaliny a pořád mizí a pořád mizí :)

jo... nebyl by ještě nějakej ten \"alex\" s jojem? :)

[upravil dne 6/3/13 01:17 od misak barva]

Odesláno

Moje auto už jinou než dešťovou nevidělo cca půl roku, možná by to už umýt pomalu chtělo...:myslim:D

Co je horší, vnitřek jsem nevysával a neutíral možná stejně dlouho:mad:

Odesláno

tak ja som umyval pred tyzdnom, no konecne po 4mesiacoch a interier som este neriesil.

Toto je moja solnicka :mad:

[upravil dne 6.3.2013 21:44 od robozv]

[upravil dne 29.12.2013 21:53 od robozv]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takze dnes nastal cas a konecne som rezul na letne a pridal trosku cackanic do interieru auta proste eňo ňuňo:D

najdi rozdiel ktory je na aute:myslim

[upravil dne 20.4.2013 20:49 od robozv]

post-27360-14109630796978_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...