robozv Odesláno 21. leden 2012 Autor Odesláno 21. leden 2012 mas pravdu mazec iba pipacie. Iba pre info: ked mi dorabali senzory tak mi aj \"zadarmo\" napravili poloodtrhnity kryt na podvozku a umyli auto. Mozno je to prkotina ale potesi. Celkovo Peugeot u nas vo Zvolene mi pride fajn servis prijimaci technici su pristupny vzdy ked pridem tak pokecame cca pol hodinu o vselicom teraz som sa pytal na THP ze preco!!! aj ohladom olejov atd... chodievam tam zriedkakedy a pamatuju si aj ze som mal striebornu 307 benzin co mi vyrazil dych ako si to moze pamatat? Tiez sme konzultovali moje auto a zaruku a optiway atd... proste pekny pristup k zakaznikovi Citovat
Judes Odesláno 21. leden 2012 Odesláno 21. leden 2012 Robo máš asi šťastie na ten Peugeot v ZV, DERT 123 má iné skúsenosti a nie je moc spokojný s nimi. Citovat
robozv Odesláno 22. leden 2012 Autor Odesláno 22. leden 2012 Zalezi za akym ucelom servis navstevujes. Moja taka zatial najvaznejsia navsteva toho servisu bola nymena tesnenia pod hlavou na 307ke a inak nic vazne iba prkotiny typu vymena oleja, truby, radia, senzory atd... Citovat
Modzillo Odesláno 22. leden 2012 Odesláno 22. leden 2012 Modzillo; potreboval by som to ramcovo, podla toho co Robo pisal by to malo byt podobne nie ? okolo 200e by pre mna bola este prijatelna suma. Marcel spominal nieco okolo 500, ale to uz je sialene. Rámcovo ti konečnú cenu povedia iba v tom servise, kde sa spýtaš. Všeobecne platí, že: rôzne servisy = rôzne ceny normohodín... Citovat
robozv Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 dnes som objavil dalsiu ameriku:D stukam menu radia aktivujem RDTXT - radio-text intofmation a co nevidim pocas resnicky mi vypisuje nazov interpreta a skladby ale vsimol som si ze to ukazuje iba na FUNradiu paradicka. Okrem toho ze auto je spinave ako prasa tak sa mi zacina pacit coraz viac. Najblizsie idem vyskusat pohrat sa s navijakom a rezervou:P Citovat
robozv Odesláno 27. leden 2012 Autor Odesláno 27. leden 2012 skusal som expres cca 10min a nic. Citovat
Judes Odesláno 27. leden 2012 Odesláno 27. leden 2012 Možno záleží že ktorý vysielač chytáš a ako vysiela (ak som to dobre napísal), aj u mňa na Exprese vypisuje názov interpreta alebo vysielanej relácie. Citovat
robozv Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 asi pred mesiacom som sa velmi pekne podakoval krasnej pani susede za jej perfektny vykon a skoro som jej do oci povedal co si o nej myslim ale asi od hnevu som bol radsej ticho. Dnes som to skusil ocistit pastou quixx ale moc to nepomohlo asi mi toto tetovanie ostane navzdy. Este skusim neskor nieco poriesit skuste poradit ako na to [upravil dne 25.2.2012 13:26 od robozv] Citovat
robozv Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 pre lestenim [upravil dne 25.2.2012 13:28 od robozv] Citovat
Judes Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Skúšal si to aj tým priloženým brúsnym papierom? Ak je škrabnuté len vo vrstve laku malo by to ísť odstrániť a rozleštiť. Citovat
robozv Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 brusnym papierom som to neskusal iba pastou trosku sa to vylestilo. Zajtra to mozme okuknut. Brusnym to vyskusam ked budem mat trosku viac casu. Citovat
DERT123 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Robo ja na tvojom mieste by som to riesil tak ze nech ti prestriekanie zaplati suseda Citovat
Guest mischko11 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 robo dotaz je to vo farbe alebo je to len jej farba na povrchu tvojej ? ja som mal podobne na dverach ale to bolo na povrchu mojej farby cize slo to bez problemov dole treba len lestit a lestit na brusny papier som si ja netrufol a ani som ho nakoniec nepotreboval [upravil dne 25/2/12 13:48 od mischko11] Citovat
robozv Odesláno 25. únor 2012 Autor Odesláno 25. únor 2012 suseda je krava o tom sa nejdem bavit:D zo zaciatku som si myslel ze je to len povrchove cize na laku a po dnesnom asi 5min lesteni si myslim ze je to poskrabana aj farba:grr Bolo to biele auto. Kurnik ked mam blede auto tak ma suchnu tmavym aked mam tmave tak naopak. Idem plakat Citovat
pipistrel Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Mozme vyskusat moju zazracnu pastu zajtra. Mal som horsie a zmizlo to. Kukni v mojom vlakne. Citovat
Guest mischko11 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 roboo hlavu hore pipi ma namiesanu super zaracnu pastu,vznikla z jeho kucharskych pokusov , neboj nist pojde to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.