Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mas pravdu mazec iba pipacie.

Iba pre info: ked mi dorabali senzory tak mi aj \"zadarmo\" napravili poloodtrhnity kryt na podvozku a umyli auto. Mozno je to prkotina ale potesi. Celkovo Peugeot u nas vo Zvolene mi pride fajn servis prijimaci technici su pristupny vzdy ked pridem tak pokecame cca pol hodinu o vselicom teraz som sa pytal na THP ze preco!!! aj ohladom olejov atd... chodievam tam zriedkakedy a pamatuju si aj ze som mal striebornu 307 benzin co mi vyrazil dych ako si to moze pamatat? Tiez sme konzultovali moje auto a zaruku a optiway atd... proste pekny pristup k zakaznikovi

Odesláno

Zalezi za akym ucelom servis navstevujes. Moja taka zatial najvaznejsia navsteva toho servisu bola nymena tesnenia pod hlavou na 307ke a inak nic vazne iba prkotiny typu vymena oleja, truby, radia, senzory atd...

Odesláno
Modzillo; potreboval by som to ramcovo, podla toho co Robo pisal by to malo byt podobne nie ? okolo 200e by pre mna bola este prijatelna suma. Marcel spominal nieco okolo 500, ale to uz je sialene.

Rámcovo ti konečnú cenu povedia iba v tom servise, kde sa spýtaš. Všeobecne platí, že: rôzne servisy = rôzne ceny normohodín...

Odesláno

dnes som objavil dalsiu ameriku:D stukam menu radia aktivujem RDTXT - radio-text intofmation a co nevidim pocas resnicky mi vypisuje nazov interpreta a skladby ale vsimol som si ze to ukazuje iba na FUNradiu paradicka. Okrem toho ze auto je spinave ako prasa tak sa mi zacina pacit coraz viac. Najblizsie idem vyskusat pohrat sa s navijakom a rezervou:P

Odesláno

Možno záleží že ktorý vysielač chytáš a ako vysiela (ak som to dobre napísal), aj u mňa na Exprese vypisuje názov interpreta alebo vysielanej relácie.

• O 4 týdny později...
Odesláno

asi pred mesiacom som sa velmi pekne podakoval krasnej pani susede za jej perfektny vykon a skoro som jej do oci povedal co si o nej myslim ale asi od hnevu som bol radsej ticho.:grr Dnes som to skusil ocistit pastou quixx ale moc to nepomohlo asi mi toto tetovanie ostane navzdy. Este skusim neskor nieco poriesit skuste poradit ako na to

[upravil dne 25.2.2012 13:26 od robozv]

post-27360-14109622422176_thumb.jpg

Odesláno

Skúšal si to aj tým priloženým brúsnym papierom?

Ak je škrabnuté len vo vrstve laku malo by to ísť odstrániť a rozleštiť.

Guest mischko11
Odesláno

robo dotaz je to vo farbe alebo je to len jej farba na povrchu tvojej ? ja som mal podobne na dverach ale to bolo na povrchu mojej farby cize slo to bez problemov dole treba len lestit a lestit na brusny papier som si ja netrufol a ani som ho nakoniec nepotreboval

[upravil dne 25/2/12 13:48 od mischko11]

Odesláno

suseda je krava o tom sa nejdem bavit:D zo zaciatku som si myslel ze je to len povrchove cize na laku a po dnesnom asi 5min lesteni si myslim ze je to poskrabana aj farba:grr Bolo to biele auto. Kurnik ked mam blede auto tak ma suchnu tmavym aked mam tmave tak naopak. Idem plakat

Guest mischko11
Odesláno

roboo hlavu hore pipi ma namiesanu super zaracnu pastu,vznikla z jeho kucharskych pokusov :D , neboj nist pojde to

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...