Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Máte někdo zkušenost s montáží couvací kameru do zadního nárazníku? Mám doma nevyužitou kulatou infra kameru průměr 30mm a dlouhá je 35mm plus vývod kabelu. Ale nevím jak je zadní nárazník řešenej, nerad bych vrtnul někam kam pak nepůjde dát a sundavat nárazník se mi moc nechce. Nebylo by místo třeba v liště kde jsou parkovací senzory? Citovat
.mycTD Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 pro odhad vzdalenosti je lepsi videt i naraznik auta, takze idealni je mit kameru spis nekde odshora. Citovat
Návštěvník Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Jj je to tak, onehdá jsem obeslal asi 8 firem se žádostí o doporučení kamery na 807. Odepsalo mi asi 6 firem a dva z toho psali, že když chci tohle zařízení, tak jedině montovat nad zadní okno a samozřejmě doporučili typy kde je cena kolem 3 - 5 tisíc. Kameru nakonec nemám, protože to přesvědčení že bez toho nemůžu žít mě tak nějak přešlo. Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Odhad vzdálenosti nepotřebuju, na to mám parkovací senzory, ale když už mám kameru, v autě barevnej displej, tak je škoda aby se válela v šuplíku. Citovat
Návštěvník Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Nárazník bych sundal a hned je vidět kam by se dala namontovat. Sundat nárazník není až tak moc práce. Za další budeš potřebovat natahat kabely a nějak povolit v BSI zobrazení na displayi. Někde o tom je tady topic. Ty rozměry kamery nejsou nijak obludný, tipuju že jí tam bez problémů vsadíš kamkoliv. Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Na displeji mi zobrazuje přes cinche co jsou ve schránce, jen se musí manuálně zapnout v menu Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Pokud máš RT3 tak se dá dodělat tlačítkový odblok obrazu a přes ten automaticky se při R přepne obraz na video mod......tak to mám já..... Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Jak poznám jestli mám RT3 ?? Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Máš ikony v menu ve 2 řadách ???? nebo dokola??? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 Ta kamera by ale měla ukazovat obraz zrcadlově, jinak z toho budeš jelen. Takže pokud to není origo couvací kamera tak budeš ještě muset ten obraz obrátit. Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Ikony mám ve dvou řadách, nahoře je navi, mapa a úplně vlevo ještě jedna ikona (nevím teď přesně) a dole je nastavení, video a pal.pc. Citovat
Charlie 607 Odesláno 4. prosinec 2011 Autor Odesláno 4. prosinec 2011 Co obnáší to odblokování obrazu aby se automaticky zapínal videomod při zpátečce? To pak funguje obraz i při rychlosti nad 30km/h? Citovat
Přema Odesláno 4. prosinec 2011 Odesláno 4. prosinec 2011 ano funguje......nějaký zásah do obrazovky a nějaké udělátka aby to přepínalo video..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.