Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo zkušenost s montáží couvací kameru do zadního nárazníku? Mám doma nevyužitou kulatou infra kameru průměr 30mm a dlouhá je 35mm plus vývod kabelu. Ale nevím jak je zadní nárazník řešenej, nerad bych vrtnul někam kam pak nepůjde dát a sundavat nárazník se mi moc nechce. Nebylo by místo třeba v liště kde jsou parkovací senzory?

Odesláno

Jj je to tak, onehdá jsem obeslal asi 8 firem se žádostí o doporučení kamery na 807. Odepsalo mi asi 6 firem a dva z toho psali, že když chci tohle zařízení, tak jedině montovat nad zadní okno a samozřejmě doporučili typy kde je cena kolem 3 - 5 tisíc.

Kameru nakonec nemám, protože to přesvědčení že bez toho nemůžu žít mě tak nějak přešlo.

Odesláno

Nárazník bych sundal a hned je vidět kam by se dala namontovat. Sundat nárazník není až tak moc práce. Za další budeš potřebovat natahat kabely a nějak povolit v BSI zobrazení na displayi. Někde o tom je tady topic. Ty rozměry kamery nejsou nijak obludný, tipuju že jí tam bez problémů vsadíš kamkoliv.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...