Sajto Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Ahojte mam prozbu vedel by mi niekto poslat na mail alebo hodit link kde najdem cely motor a diely ktore idu do neho nejaky nacrt.? ak ano napiste mi sem alebo na mail seibert.roman@gmail.com jedna sa o peugeot 206 1.6 8V rok 1999 dakujem.. Citovat
Sajto Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Nikto nic .?? haloo prosiiimm o pomooc Citovat
elton Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Nebuď netrpělivej, někdo se najde;) A servis box ses díval? Citovat
Sajto Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 Nebuď netrpělivej, někdo se najde;) A servis box ses díval? Ano hladal a ked dam momenty a casti tak mi hodi ze si musim zaplatit,tak preto ci niekto nieco najde a poradi mi bolo by dobre vsetky casti motora keby tam bolo ake sroby atd ci to niekto ma hmm je ? :myslim Citovat
P607Olda Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Schema se obvykle rozumí elektrické schema zapojení. Co vlastně chceš? Citovat
Sajto Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 vsetky sroby,diely ktore sa pripajaju na motor taky nacrt... Citovat
vendelinek Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 čus,jestli máš SKYPE tak ti to pošlu,je to trochu větší a skype to uveze:D Citovat
Sajto Odesláno 3. prosinec 2011 Autor Odesláno 3. prosinec 2011 čus,jestli máš SKYPE tak ti to pošlu,je to trochu větší a skype to uveze:D jasne pridaj si ma freerun5219 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.